Jag kommer nog sluta....

Mina vänner... Jag har en sak och berätta. Jag ser att jag har mina fantastiska och trogna läsare som kommer in hit varje dag, dag ut och dag in. Men som ni nu kanske märker så uppdateras det inte lika flitigt. Jag önskar jag hade gnistan att kunna förmedla bra inlägg till er men....

Anledningen till att jag inte bloggar lika flitigt och ofta är för att jag inte trivs på Blogg.se portalen. Min blogg är tråkig, gammal och ger mig bara tråkiga vibbar. 

Jag tänker nytänk! Jag kommer alltså att byta bloggportal- till vilken vet jag inte än men jag kommer troligtvis lägga Blogg.se bakom mig. Jag kommer alltså inte sluta blogga helt!! 

Jag vill ju ge er alla mina tips inom hår och det finns massa saker där ute som alla bör veta eller vill lära sig, som jag önskar kunna ge er- för jag har så mycke inspiration jag vill skriva om. 

Så om någon där ute har någon bra portal att tipsa om är alla tips välkomna. Ska ta kontakt med några men än så länge förblir det hemligt. Kommentarer
Postat av: Elfrida

Jag har fått för mig att Wordpress är ganska bra när man har en egen domän. Kolla upp vad de har att erbjuda, för jag antar att det är en egen domän du skall ha även på nya bloggen? :) Vet dock inte vilket hotell du skall ha, men portalen kan jag tipsa om! Själv använder jag ju Blogger men det finns både för- och nackdelar med den portalen också. Vet inte alls hur det är att ha en egen domän där dock!

Hoppas du hittar vad du söker!

2015-05-20 @ 23:12:19
URL: http://elfridiskt.blogspot.com
Postat av: Maria

Hej. Jag undrar om du tappat mycket hår nu efter operationen? :)

Svar: Hejsan. Inte nånting :) men jag har alltid tänk "ja kommer inte tappa det" ;)
emma andersson - Frisörblogg & Hårblogg

2015-05-31 @ 21:53:55
Postat av: anneli

Hej! Funkar det att man har väteperoxid från t ex ett märke och hårfärg från en annat märke, eller måste det vara samma? Tänker att all väteperoxid borde vara samma?
Tack!!
Anneli

2015-12-22 @ 11:51:59
Postat av: anneli

Hej! Funkar det att man har väteperoxid från t ex ett märke och hårfärg från en annat märke, eller måste det vara samma? Tänker att all väteperoxid borde vara samma?
Tack!!
Anneli

Svar: Man rekomenderar ju alltid samma väte för samma märke just för att dom är till för varann. Det kan ju ca så att färgen inte gör sin fulla sak med snnan väte
emma andersson - Frisörblogg & Hårblogg

2015-12-22 @ 11:52:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0