Alexandra på besök

Igår kom Alexandra på besök för att fräscha till håret så det blev lite vårfint. Vi valde att mörka ner henne mot en kallade ton och dämpa hennes varma botten till en kall ton även där. Vi kortade även ner hennes 60m långa hår till 50cm. 

Så nu är hennes hår inte alls mycke kortare så snart kan vi bara jobba med förtjockning med hennes egen längd. 

Alexandra är världens skönaste person. Om hon är hos mig i 4 timmar så har vi nått och prata om hela tiden. Hon är lika galen som en annan, lika rolig och spontan. Vi pratar gossip och skrattar så man kan inte annat än att gilla henne! En av favoritkunderna helt klart! Och pricken över i:et så är hon förbannat snygg-lika så håret! 


Kommentarer
Postat av: Anonym

Hej undrar om du sätter microringar?ifall du gör det skulle du möjligtvis ha tid på torsdag eller fredag att göra det ?kan du vara snäll att höra av dig till mig maritha_andersson@hotmail.com

Svar: Tror inte jag har tid men ska dubbelkolla mitt schema. Men du kan även ringa salongen Rapunzel of Sweden, Sthlm och kolla tider. Jag sätter i microrongar:)
emma andersson - Frisörblogg & Hårblogg

2015-03-24 @ 18:32:20
Postat av: Elaine - en hopplös fotograf

Hej, en liten fråga: för det första så älskar jag allt jobb du gör, alla före-efterbilder är så sjukt fantastiska! Nu funderar jag lite på att göra en hårförlängning i tejp (har haft keratin innan med hår från great lengths), funderar lite kring vad du tar för en sådan förlängning? Tänkte om man i så fall skulle boka tid lite efter midsommar...

Svar: Men va glad jag blir!!! :) det skulle cirka kosta 5300kr. Svårt och säga ett exakt pris
emma andersson - Frisörblogg & Hårblogg

2015-03-24 @ 18:42:06
URL: http://capricore.blogg.se
Postat av: Elaine - en hopplös fotograf

Tack snälla för svar, förstår dock att det är svårt att säga när du inte sett mitt hår.. När bör man boka tid hos dig för att vara säker på att få en tid? Du verkar ju vara en rätt populär frisör ;)

Svar: Jadu. Det beror på när du önskas komma. Men ring salongen när du känner för det så hjälper dom Dig med tider :)
emma andersson - Frisörblogg & Hårblogg

2015-03-25 @ 21:34:24
URL: http://capricore.blogg.se
Postat av: Eva

Hej! Super fint blev hennes hår! Jag undrar vad för färger du använt på löshåret på Alexandra? Jag har nämligen nästan exakt samma färg på mina längder som hon har och jag är på jakt efter löshår i den nyansen. Har ni de på rapunzel eller har du färgat de i efterhand? Eventuellt har du något tips på en färg från rapunzels sortiment som är lätt att tona/nyansera till den tonen som hon har på längderna? :)

Svar: Hej. Jag tonar in ett löshår från oss som är europeiskt färg #60 men färg #613 funkar också men den måste sitta längre
emma andersson - Frisörblogg & Hårblogg

2015-04-30 @ 13:06:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0