Ålderskris 0.1

Att en kommentar skulle få mig att uppdatera lite! Tack ska du ha. 

Jag har hunnit bli ett år äldre under mitt lilla tomrum här på bloggen. Hur känns då detta? Jo hela mitt år som 25åring hade jag ju en konstant kris, ålderskris. Nojjande, funderingar men mest en klump i magen för att bli äldre. 

Nu- ett år äldre, ett år klokare har min lilla kris nästintill försvunnit. Och jag tror mig veta var min lilla kris kom från. Delvis från mina vänner och deras betydligt snabbt växande med både barn, giftemål, hus och partnerskap som jag i dagsläget saknar. Men jag har ju samtidigt kommit kanske lite längre på andra fronter som jag nu börjar acceptera och stortrivas med. 

Jag är inte redo för barn, heller inte giftemål och huslån. Jag sköter mig själv och trivs jävligt bra med det om jag får äran att svära. Jag avundas att dom är lyckliga med familjer och deras framtidsplaner och det var nog där min kris började. 

Vad hade jag? Ingenting av det. Men jag hade nått helt annat! Mitt drömjobb! En lägenhet i Stockholm som jag älskar. Världens bästa arbetskompisar som jag umgås utanför jobbet med. Jag kan göra vad jag vill när jag vill.
Jag läste en artikel om karriäroskulder- kvinnor som är singlar för stt tex satsa på karriär, göra det dom vill göra, inte haka upp sig på nån hang up eller bli kär. Jag tror jag är en sån.. Fast att jag kansle börjar växa ifrån det. Jag trivs med det jag har så varför stressa?..

26år, utan ångest, singel och lycklig! 
Peace!Kommentarer
Postat av: Anonym

Tack för att du uppdatera och snälla fortsätt med det! <3

Svar: Det kommer mer :)
emma andersson - Frisörblogg & Hårblogg

2015-03-17 @ 22:22:08
Postat av: Söderbergskan

Skönt att höra att du kommit över nojan. Det känns på flera sätt skönt att bli äldre, vilket är ett bevis på att det är just vad man blivit då man säger det, men jag hade inte velat vara 18 eller 20 igen.

Måste förresten bara inflika att det är kul att läsa din blogg. Jag trillade in på den då jag sökte efter frisörbloggar och jag bor här i Malmö och kommer försöka att ta mig in på Leep genom komvux då det är mitt enda alternativ, och jag såg att du gått denna utbildning. Går hos dem och har alltid blivit nöjd. :) Såg sedan också att du skrivit om din GBP som jag nu stått i kö alldeles för länge för. Måste byta vårdcentral då den jag har inte tar mig på allvar och låtit mig vänta på en läkartid i över ett år trots att vårdgarantin säger tre månader, men dit jag ville komma var bara att det är kul att läsa om två saker som är så relevanta och aktuella i mitt liv just nu! :)

Hoppas du uppdaterar ofta nu när jag hittat hit. ;)

MVH.

2015-03-19 @ 00:51:54
URL: http://soderbergskan.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0