Maria Montazami på besök

Idag har jag haft fullt upp! Dagen har spenderats framför tv kameran inför ett program som kommer inom kort. Dock var ju inte jag huvudrollen utan fick äran att agera stylist vilket är jätteroligt. 

Maria Montazami, Sara Montazami och massa barn kom på besök inför inspelningen av "Kändisbarnvakten" för lite styling och piff i håret till alla. Blev full rulle med lila, rosa och blått hår på kidsen och även för Maria och Sara. 


Älskar verkligen när mina dagar på jobbet är så varierande och när man får prata och lära känna personer på ett helt annat sätt. 

Kommentarer
Postat av: Martina - Mamma till två

Hej! Vilken helt underbar blogg du har. Hittade den igår då jag sökte på blonda slingor i rött hår :)
Det är så att jag tonade mitt hår i lila/brun färg men efter många hårtvättar och även bad i pool så har mitt hår blivit mer rött, skiftningar.
Jag är inte speciellt glad för den färgen då det inte var den jag ville ha i slutändan och nu vill jag mer än gärna få det ljusare.

Älskar ombre varianterna men vet inte om det kommer att fungera i mitt hår. Vill gärna gör det hemma men vet inte riktigt om jag vågar.

Gjorde lite slingor igår med en borste men det blev inte speciellt någon skillnad förutom att det kanske blev lite lite ljusare rött på dem ställena.
Hade varit super glad om du kanske har några tips :)

2015-08-07 @ 08:27:08
URL: http://maella.blogg.se
Postat av: Anneli

Hej! Hoppas du kan hjälpa mig! Jag har mörkblont hår, gjorde slingor och la i lila färg. Allt frid och fröjd. Problemet är nu utväxt.
Köpte koleston 66 med developer 6%, men när jag färgade utväxten blev det typ svart. Skall jag öka till 9% eller 12% på utväxten med koleston 66? Eller bara köra på deras 55/66? (Vill gärna få håret lite ljusare så det blir mer knalligt lila som topparna)
Tack på förhand!
Anneli

Svar: Du skulle kunna
Öka till 9 eller 12 beroende på hur mörk du är i sig själv. Sen kanske satsa på nån nyans ljusare i färgen om det finna nån? Om su e mörk i sig själv kör på 12%
emma andersson - Frisörblogg & Hårblogg

2015-08-24 @ 20:21:18
Postat av: Superbra och inspererande blogg! Har lite fråga om hur mycket det sliter på håret med att sätta in extensions?

Hej! Har en fråga angående hur mycket det sliter med att göra extensions samt lite tipps och trix. Funderar nämligen på det men rädd för att håret ska bli förstört

2015-09-01 @ 13:20:46
Postat av: Anonym

Hej Emelie!

Jag ville bara säga att du ser jättebra ut! Och att du ser ut att må jättebra! Grymt jobbar tjejen!
/I

2015-10-12 @ 22:41:20
Postat av: Mathilda Schöfl

Gud vad roligt :D

2016-02-06 @ 13:22:18
URL: http://mathildis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0