Chatarina kom på besök

förra veckan hade jag min underbara kund Chatarina (http://finest.se/frankochjag/tag/frank-och-jag/) på besök för lite uppfräschning av hennes hår!

Det är alltid lika trevligt när hon kommer för det finns så mycket att prata om. Vi är lika tokiga båda två så tiden bara rinner iväg. 

Denna gång la vi en bottenfärg och gjorde hennes längder mer svala då hennes längder blivit solblekta från hennes tidigare Thailandsresa med hennes fina familj. 
Kommentarer
Postat av: Nicole Touch

Såå flink du er! Kom til Norge og fiks meg takk < 3

2015-08-16 @ 13:42:51
Postat av: Maria

Hej!

Jag är i grunden blond - ljusblond - men fick i förra veckan ett infall och färgade det mörkbrunt, inte bra! Därefter försökte jag flera tona upp det mot blont igen men det bet inte, blev guldljust fram och askbrunt, matt bak och i topparna. Jag gjorde en djuprenmngörning och behandling hos min frisör samt klippte av det 3 cm - har axelpage, men då blev håret mer guldorange.

igår kväll blekte jag det men resultatet blev platinasuperduperblont a la "billigt fnask - ursäkta uttrycket. Tog i två omgångar av det anti-yellow-medel som medföljde, senast i morse med resultatet att jag är guldöd i hårbotten och nästan lite ton åt lilarosa i topparna. kan jag rädda detta med en toning så att jag får tillbaka en mer naturlig blond ton som den här på bilden nedan te:

http://www.bubblebox.se/sv/artiklar/schwarzkopf-natural-and-easy-harfarg.html

Tack på förhand!

Klantskallen Maria

2015-11-13 @ 08:32:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0