Småsakerna betyder mer

Nu har jag kommit in på min tredje månad med mitt nya jag. Kan inte annat än att älska det- hittills. Folk tycker jag låter klyschig men är göada för att allt har gått så bra som det faktist har gått. 

Jag har nu uppnått mina två stora mål. Det första var att komma ner på tvåsiffrigt på vågen. Lyckan är total! Det går inte att beskriva den känslan- jag var helt tom. Men helt fylld av lycka- på samma gång. 

Mitt andra mål är att nu jar jag kommit halvvägs på min viktminskning i kilo. 25kg minus står vågen på och 25kg återstår till jag når min målvikt. 

Men dessa mål må vara mina största, men det är faktist inte dom jag är gladast över. Jag insåg idag att småsakerna jag tyckte va jobbigt innan är något jag idag uppskattar otroligt mycket. Nu pratar jag inte om att lämna den sista maten på tallriken, jag pratar heller inte om att jag slipper beställa in tre Cola utan jag nöjer mig med ett halvt glas idag. Utan det är nått ännu mer simpelt- för många. 

Att kunna sitta skräddare i soffan- något jag bara kunde drömma om tidigare. Men ännu bättre- är när jag faktist lan ha benen ihop när jag sitter i soffan, och ska böja mig framåt eller ned mot golvet. Förr var jag tvungen att sära benen för det tog emot. Nu kan jag älska att sitta med benen ihop och böja mig fram bara för att det faktist går. Jag kan till och med tycka det är skönt att sitta med benet över det andra när jag sitter i soffan. 

Småsaker för många och kanske helt självklara är något som jag idag uppskattar otroligt mycket. Och ännu fler hoppas jag att det ska bli. 
Då & nu. Det gäller bara att huvudet ska hänga med nu. 

Kommentarer
Postat av: Elin

Gud vad roligt med en update!
Heja dig!! ❤️

2015-02-05 @ 11:57:31
Postat av: Josefine

Hej!
jag hittade just hit till din blogg, då jag sökte på att färga håret blont från rött/brunt.
Till sommaren är jag sugen på att bli guldblond,varmblond och tänkte bara höra vart du jobbar om man skulle kunna boka en tid? :)
Ha det så bra! kram Josefine

Svar: Hejsan. Va roligt :) jag jobbar på Rapunzel of Sweden i Sthlm :)
emma andersson - Frisörblogg & Hårblogg

2015-02-10 @ 18:20:52
Postat av: Elin s

Hej! Jag är super sugen att beställa en färgning klipptid hos dig, men är lite osäker på om jag kommer behöva färga i 1, 2 eller 3 olika toner, så vet inte hur jag ska boka. Så har du nån mail som jag kan skicka nått foto så kan jag boka en tid hos dig till våren?
:)

Svar: Ja absolut :) emmaanderss0n@hotmail.com
emma andersson - Frisörblogg & Hårblogg

2015-02-11 @ 16:17:21
Postat av: Oscar

Hej, har nyligen börjat jobba med en frisör och söker inspiration och vill bara säga att det är kul att följa din blogg! :)

2015-02-15 @ 22:22:50
URL: http://salonking.se
Postat av: Linda

Du är verkligen grym!:D

2015-02-19 @ 16:51:02
URL: http://www.nouw.com/LindaLinnros
Postat av: Balklänning

Haha ja, lilla L. Fantastiska människa.

2015-02-22 @ 20:27:47
URL: http://www.balklanningar.co
Postat av: Mrjaia

Åhh, jag hoppas du kan hjälpa mig. Jag har en gammal utvuxen mohawk. I somras var det rakat på sidorna och resten av håret var lite längre än axlarna. Nu är jag less på min frisyr och vill ha långt hår igen och en "vanlig frisyr". Snaggen har vuxit kanske 5 cm. Kan man fixa till mitt hårkaos med löshår av något slag? eller är det bara att raka bort allt?


Svar: Hej! Oj det är jättesvårt att säga. Man måste nästan se hur det ser ut. Men det låter som att det måste växa på sig ganska myclet mer tyvärr :(
emma andersson - Frisörblogg & Hårblogg

2015-03-01 @ 14:36:46
Postat av: Sofie

Hej! Jag pluggar till frisör och jag har en fråga.
Man ska väll hellst inte bleka i hårbotten? Jag ska färga en killes hår (bleka) eller ja han har orange hår nu så ska fixa det. Kan jag ha 6 procent väte på allt eller ta 3?? Tänkte ha en askfärg på honom. Hoppas på svar snabbt. Väldigt bra blogg oxå haha!😊 kram

Svar: Vad vill du åstadkomma? Vill du få honom ljusare? Ska du bleka först pch aska ner det sedan? Du kan bleka med både 3 och 6 beroende på hur håret är nu. Så det är jättesvårt att svara på. Men 3% gör ju ikte jättestor skillnad så blanda upp 3/6 om du e osäker
emma andersson - Frisörblogg & Hårblogg

2015-03-01 @ 17:44:26
Postat av: An-Marie

Hejhej!
När man tex ska slinga håret, (ljusa upp) ska man då bara ha blekning & väte? Eller lägga till en färg i blandningen oxå? (Alltså någon blond färg)? Mvh An-Marie

Svar: Hej. Det är bara blekning och väte som kan ljusa upp ett färgat hår.
emma andersson - Frisörblogg & Hårblogg

2015-03-02 @ 16:01:08
Postat av: Anonym

Uppdatera???

2015-03-14 @ 16:59:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0