Första gången i hela mitt liv

Ja ni läste rätt! Min forna klasskamrat Malin jobbar numera som Personlig tränare på SATS. Hon bjöd in mig på provträning med henne för några veckor sedan och även gett mig massa nya tips och råd både i träning och kost. 

Jag har nu gått upp i nivå och springer faktist löppass. Vem hade kunnat tro det för tre månader sedan?! Jag är faktist riktigt stolt över mig själv att jag faktist kan tycka det är rogivande och skönt att få upp flåset och va duktig med ett löppass. 

Idag stod styrketräning på agendan. Jag har aldrig- någonsin styrketränat i hela mitt liv. Så det skulle bli ett asroligt pass med Malin! Jag trodde att ett styrkepass inte kommer bli svettigt, och heller inte jobbigt- tänk så fel jag hade. Vi körde på i 45 minuter led styrketräning i olika dess former och jag va död efter. Lina ben var som spagetti och sängen va efterlängtad... men. Jag tyckte det va så sjukt roligt! Nu har jag fått upp så mycket by energi att jag bara vill tillbaka igen. Jag har fått massa nya övningar och gips och kommer prova mig fram men även göra det som vi gjorde idag  

Jag måste faktist ge mig en klapp på axeln över att det går så bra som det gör.

 Är det någon av er som överkommit rädslor eller hinder när det handlar om något? Att våga ringa samtalet du egentligen inte vågar? Att gå till gymmet och se hur det är? Sagt till killen brevid dig i klassrummet att du vill bjuda på en kaffe? 
Såhär glad är jag idag efter ett förbannat roligt styrkepass! 

Kommentarer
Postat av: Lollo

Vad duktig du är med träningen! Jag styrketränar också. Det är aldrig något jag trott jag skulle göra, men har gjort det i över 3 år nu. Det är skitkul!
Jag har en hårfråga. Vilken ansiktsform ska man ha för att passa i en Betty page lugg? Alltså en sån som är rundad och längre i mitten. Jag har lite fyrkantigt ansikte och tycker att sån lugg är döcool men vet inte om jag bara skulle se ännu kantiga och större ut i ansiktet.

Tack för en superbra blogg!

Svar: Om du har fyrkantigt ansikte kan en sån lugg göra dig ännu mer fyrkantig tyvärr :(
emma andersson - Frisörblogg & Hårblogg

2015-04-25 @ 17:13:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0