FREDAGSMYSPODDEN

I fredags så hade vi finbesök från Elle mat och vin. Dom kom och fixade sina hår och spelade in deras avsnitt 11 i salongen samtidigt till deras podd. 

Jag och min kollega Isabelle fick äran att ta oss an detta och fick även prata lite om Rapunzels grund och massa om våra peruker. 

In och lyssna om ni får några minuter över. Spola fram till 14.30 om ni vill hörs vad vi har och säga. 

http://ellematovin.se/avsnitt-11-tjejerna-lyxar-till-det-under-pressfotografering/


2015-04-26 @ 21:28:02 Permalink 2. EXTENSIONS Kommentarer (4) Trackbacks ()


Födelsedagsfirande

I fredags var det dags för lite partaj. Alexandra som fyller 24år igår
 hade styrt ihop en fest med hennes vän Rosanna som också fyller år. 

Kvällen började med att jag drog till Gärdet för att föra lite med min kompis Malin och hennes kille Pär. Tiden gick alldeles för fort, och vi blev sena till middagen. Tog en taxi till Vardsgsrummet där det bjöds på tvårätters middag och massa skratt. Vi satt med jätteroliga bordpartners och även där drog tiden iväg alldeles för fort. Efter det så gick vi upp till collage och festade hela natten. Blev en drink för mycket så jag tog en taxi hem i hopp om att jag skulle va pigg igen dagen efter då det nalkades jobb. Det var däremot skitjobbigt, men det gick. 

Hela kvällen var så sjukt lyckad och jag hade så fruktansvärt kul att jag vill göra om det igen! Är ute alldeles för sällan! Alla som var där var också helt underbara och snälla!  2015-04-19 @ 22:35:42 Permalink 5. Vardagsbetraktelser Kommentarer (0) Trackbacks ()


Första gången i hela mitt liv

Ja ni läste rätt! Min forna klasskamrat Malin jobbar numera som Personlig tränare på SATS. Hon bjöd in mig på provträning med henne för några veckor sedan och även gett mig massa nya tips och råd både i träning och kost. 

Jag har nu gått upp i nivå och springer faktist löppass. Vem hade kunnat tro det för tre månader sedan?! Jag är faktist riktigt stolt över mig själv att jag faktist kan tycka det är rogivande och skönt att få upp flåset och va duktig med ett löppass. 

Idag stod styrketräning på agendan. Jag har aldrig- någonsin styrketränat i hela mitt liv. Så det skulle bli ett asroligt pass med Malin! Jag trodde att ett styrkepass inte kommer bli svettigt, och heller inte jobbigt- tänk så fel jag hade. Vi körde på i 45 minuter led styrketräning i olika dess former och jag va död efter. Lina ben var som spagetti och sängen va efterlängtad... men. Jag tyckte det va så sjukt roligt! Nu har jag fått upp så mycket by energi att jag bara vill tillbaka igen. Jag har fått massa nya övningar och gips och kommer prova mig fram men även göra det som vi gjorde idag  

Jag måste faktist ge mig en klapp på axeln över att det går så bra som det gör.

 Är det någon av er som överkommit rädslor eller hinder när det handlar om något? Att våga ringa samtalet du egentligen inte vågar? Att gå till gymmet och se hur det är? Sagt till killen brevid dig i klassrummet att du vill bjuda på en kaffe? 
Såhär glad är jag idag efter ett förbannat roligt styrkepass! 
2015-04-16 @ 22:26:35 Permalink 5. Vardagsbetraktelser Kommentarer (1) Trackbacks ()


INSTAGRAM2015-04-02 @ 15:37:19 Permalink 1. HÅR & SKÖNHET Kommentarer (2) Trackbacks ()


RSS 2.0