Selfie-time
Kommentarer
Postat av: Linn

Hej.Jag har en fråga till dig. För några år sen hade jag mörkt ,ganska tjockt hår.Sen blekte jag håret blont och haft så i flera tills jag fick för mig att färga det mörkare .Märkte direkt då att håret blivit tunnare på hjässan.Vilket inte kändes så roligt. Det är inte jätte tunt men man ser tydligt att det blivit mycket tunnare vilket jag inte märkt alls under tiden som blond.Vad kan detta bero på tror du? kan det vara så att alla år av blekning har bidragit till detta eller har det blivit tunnare med åldern? (är 35) har du några goda råd. Tack för en underbar blogg . Kram

Svar: Jag skulle inte oroa mig! Det kan bli så periodvis. Speciellt nu när vi inte får lika mycke sol och Brist på vitaminer. Du kan även massera hårbotten när du schamponerar dig så blodcirkulationen kommer igång. Känner du att det inte blir bättre skulle jag uppsöka läkare. Lycka till!! Och va inte orolig!
emma andersson - Frisörblogg & Hårblogg

2014-10-15 @ 08:31:56
Postat av: Becca

Hej! jag har färgat mitt hår rött nu i 2 år, är blond från början. Men nu vill jag färga håret mörk guldblont. Men min mamma säger att jag inte ska ta blekningsmedel innan utan bara färga, men är rädd att de ska bli orange eller något sånt :( har du något tips på hur man ska göra? :) Tack på förhand.

Svar: Hejsan. Du måste bleka bort det röda och det är SKITSVÅRT att göra som frsör och ännu svårare att göra hemma! Gå till en frisör så dom får bort det mesta röda. Det kommer bli orange om du har tur. Om du har otur släpper inte det röda:( lycka till!!!
emma andersson - Frisörblogg & Hårblogg

2014-11-02 @ 19:53:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0