Nya äventyr

Nu har jag checkat ut från jobbet några veckor. Ska nu hitta på lite nya äventyr- redan imorgon faktist. Är spyfärdig och spring i benen av nervositet. 

Saknar redan brudarna på jobbet men samtidigt ska detta bli once in a lifetime och jag ska verkligen ta vara på den chansen! 

Har lite inlägg som ska komma upp dessa dagar framåt så håll utkik så hörs vi snart! Nattinatt! 
Kommentarer
Postat av: Ina

Du är så otroligt vacker!! Ha så kul, vad du än hittar på :)

Svar: Tack fina du <3
emma andersson - Frisörblogg & Hårblogg

2014-10-21 @ 15:33:20
URL: http://inas.se
Postat av: lisa

Du är så duktig! Om man vill bli klippt av dig vart går man då?

Svar: Tack så jättejättemycket :) jag jobbar på Rapunzel of sweden o Sthlm så du är välkommen dit :)
emma andersson - Frisörblogg & Hårblogg

2014-10-26 @ 15:45:58
URL: http://www.pinkfriday.blogg.se
Postat av: Kanie

Hej!

Jag läste din kommentar som du skrivit i min blogg för någon månad sedan, ledsen att behöva svara så sent men jag såg det nu.

Jag måste säga att du inte alls är ful, utan det är mer vad man själv ser sig som när man är lite större. Visserligen känner jag igen din tanke och har själv varit där en gång.

Jag skulle absolut göra om det om jag fick chansen, då jag är nöjd med mitt liv idag tillskillnad från då. Det är en tuff process att genomgå i början men innan man kommer in i rutinerna så känns det konstigt. Du kommer så småningom komma in i det och känna dig snyggare, piggare, gladare, hälsosammare etc.
Dina bekymmer med diabetes och hjärtproblem kommer definitivt minska då du går ner i både fett och även muskelmässigt. Så det minskar risken för det. Jag tycker att du borde söka för det om du absolut känner för det, det är mycket att tänka på i början men jag är ju yngre än dig - 23 år gammal och ångrar det inte. Man lär sig att leva med det :)

Kul att du förresten jobbar med det jag vill ha i mitt hår men inte har råd.. :P - hårförlängning hehe.
Men jag vill slutligen säga att du är jättefin och att du inte får tveka med att höra av dig till mig om du undrar över något.

Stort lycka till med ditt jobb och hoppas att du vågar genomgå en förändring.
Många kramar och styrka till dig tjejen! <3

2014-10-27 @ 10:55:33
URL: http://finest.se/kanie
Postat av: klara

Hej! Jag har en liten fråga :)

Jag blonderar mitt hår hemma och har fått väldigt slitna längder. När jag ska färga utväxten så är det svårt att hindra att färgen kommer även på det som redan är färgat, jag dubbelblonderar liksom :p Finns det något medel eller liknande som hårfärgen inte kan tränga igenom, så en kan vara säker på att det bara är utväxten som färgas?

Svar: Asså det bästa e ju att vara VÄDLIGT noga med att BARA på utväxten. Men om du tycker det är svårt kan du ta balsam o längderna. Först pensla färgen o sen balsam o göra så i hela håret.
emma andersson - Frisörblogg & Hårblogg

2014-11-07 @ 16:30:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0