Home sweet home

Kan inte säga annat än att det är skönt och va hemma! 5 av 7 dagar regnade det nere i Cypern och jag fick verkligen regnångest. Men hann få lite, lite färg iallafall- en bra grund. 

Sen har jag hunnit blivit mörkhårig igen! Deni! Jag stod ju i valet och kvalet att bli ljus eller mörk så det blev mörk. Nu ska jag bara byta ut mitt löshår mot nytt och fräscht. Vill även ha längre men samtidigt värderar jag kvalité före längd!
 

Kommentarer
Postat av: Camilla

Vilket underbart nagellack du har på första bilden! Märke? :)

Svar: Essuie märket. Tror de stavas så :) de e orangepeach färg skitsnyggt!
emma andersson - Frisörblogg & Hårblogg

2014-05-11 @ 20:43:38
URL: http://thisiscamilla.blogg.se
Postat av: ninnii

Hej jätte fin blogg! :D Jag vill färga mitt hår till mörkblont men nu har jag svart och innan det hade jag rött så jag undrar hur jag ska göra om jag vill färga det mörkblont och vill färga det hemma. Tack i förhand :)

Svar: Jag skulle inte råda dig till att görs nått hemma. Det kommer bli katastrof :( du måste gå till frisör. Det kommer ta otroligt lång tid. Flera månader för att inte göra så ditt hår går av
emma andersson - Frisörblogg & Hårblogg

2014-05-15 @ 18:43:47
URL: http://nattstad.se/ninnii
Postat av: Cecilia

Hej!
Sen jag hittat till din blogg så har du verkligen blivit min hårguru! Du är så himla vacker! Mennu har jag fått hårproblem! 2 problem! 1. Jag har avfärgat och färgat mitt hår så att det nu är blont(från rött) med lite oranga toner i. Inte alls så där knall oranget utan blandas snyggt. Jag kan alltså gå ut utan keps! Men när jag färgade så hade jag en stor utväxt som då blev pärlvit....vilket jag vill att hela mitt hår ska vara! Kvaliten är bra på mitt hår, vågar jag göra en avfärgning till på bara det oranga? Fråga 2. Jag kände för nytt och klippte av mig allt hår. Så nu hade jag en frisyr lite mer bob aktigt, med sidbena och längre (som till hakan)på ena sidan och väldigt kortklippt på andra sidan och baktill. Men nu ångrar jag mig. Hur gör jag nu medans det växer ut? Går runt med en hockefrilla känns det som....:(
Nu blev det långt men hoppas du kan ge mig något svar! Börjar skämmas lite för frisyren! Tusen tack för en härlig blogg, så roligt att få följa dig i din vardag! Kram Cecilia

Svar: Hej :)

1. Om du anser att ditt hår klarar av en avfärgning till så kan du det. Men det kommer fortfarande vara orange/fult som du sen måste få bort med en askig toning.

2. Ja de ja kan tipsa om e ju löshår. Annars är det bara att (tyvärr) vänta ut längden :( lycka till!!!
emma andersson - Frisörblogg & Hårblogg

2014-05-16 @ 14:15:49
Postat av: Anonym

Har du hört någonting om loreals nya sunkissed Jelly eller john friedas go blonder spray? Har rött hår med jättemycket blonda slingor dock inte så ljusa som jag skulle vilja tor det att det skulle kunna hjälpa?

Svar: Hej :) loreals sunkissed jelly är en toning mer åt det guldiga hållet. Den kommer inte göra dig ljusare tyvärr :(

Blonder spray är ALDRIG bra dels för stt det bleker och bleker när de sitter i håret. Skadan känns kanske inte så farlig mu i början men det kan märkas om ett halvår. Dock vet jag att den gör skillnad ganska snabbt pch tidigt in i användningen så vill du se resultat kan du göra med den men jag råder dig ist för att slinga en omgång till istället.
emma andersson - Frisörblogg & Hårblogg

2014-05-19 @ 17:52:44
Postat av: Linnéa Koskinen

Hejhej! Jag har nu lite kortare, axellångt hår som till mestadels är brunt-orange medan luggen är svagt röd. Jag skulle vilja bli blond till sommaren med lite naturliga slingor- jag kollade nämligen på ett av dina gamla inlägg där du gav råd hur man gick från rött till blont, men jag vill inte exprementera hemma mer.

Jag har kollat runt men är rätt så ny läsare- vart ligger eran salong i stockholm? Tack för svar c:

Svar: Hejsan :) den ligger på Regeringsgatan inne i stan :)
emma andersson - Frisörblogg & Hårblogg

2014-05-20 @ 15:35:05
Postat av: Hanna

Hej! Du verkar verkligen veta vad du pratar om! Du har inte lust att göra ett inlägg om lockigt hår? Har själv plattat det konstant i flera år men börjat tröttna nu när det blivit längre. Tjockt och lockigt och i mitt tycke svårskött! Tips på produkter osv skulle mycket tacksamt mottages :) Kram!

Svar: Jag kan säkert fixa det :)
emma andersson - Frisörblogg & Hårblogg

2014-05-29 @ 13:58:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0