Ljusare tider

Man märker så tydligt att folk vill bli sommarfina i håret nu till våren. Det är otroligt mycke slingor och jättemycket avfärgni gar i salongen.

Jag älskar utmaningar så jag blir superglad när nån vill göra en stor förändring. Jag gjorde ju min syster blond för några veckor sedan. Och efter det har ännu en kund kommit och vill bli av med sitt violettröda hår och önskade en blond färg. 

Mörk violettröd är otroligt svårt att få bort. Men jag och min kollega Jennie kavlade upp ärmarna och satte igång. Efter några timmar sken kunden som om det vore den varmaste sommardagen- hon va blond. Blev ett otroligt fint resultat och jag är mest imponerad över hur bra hennes kvalité på håret är! Kommentarer
Postat av: Camilla

Vilken skillnad!!!

2014-03-30 @ 22:13:43
URL: http://thisiscamilla.blogg.se
Postat av: Anna

Åh så fint!, hur gick du tillväga?,:) recept? Kram!

Svar: Tack så mycket :) vårat recept kan ja tyvärr intr skriva. Men blekta henne sen korrigerade vi "missfärgningarna" med annan färg tills vi fick blond :)
emma andersson - Frisörblogg & Hårblogg

2014-03-31 @ 17:14:40
Postat av: rebecca

Hej, jag är själv frisör och undrar vad du använde dig av för metod när du gjorde henne så blond? och vilket märke? :)
/rebecca

Svar: Metod? Menar du slingor eller avfärgning? Vi använde avfärgning. Sen korrigerade vi färgerna till blont :)
emma andersson - Frisörblogg & Hårblogg

2014-04-01 @ 11:45:23
Postat av: sabine

hej! jag tänkte köpa egen frisör, men jag kan inget om saxar och det finns ett hav av olika varianter.
En annan frisör rekommenderade www.baressoshop.se, du kanske kan skriva lite snabbt om olika saxar och vilka som gör vad o vilken man ska ha!
Tänkte bara ha för att klippa längderna lite då och då inget avancerat :)
tack i förhand!

Svar: Hej :) baressoshop är superbra! Dom har otroligt mycket saker till frisöryrket. Ska du bara ha och klippa längderna med spelar inte saxen så mycke roll bara de är en frisörsax. Men ska du klippa frisyrer o långa
Hår många ggr så behöver man ju lite mer koll. Ja gillar Jaguar saxarna men dom är ju lite dyrare
emma andersson - Frisörblogg & Hårblogg

2014-04-01 @ 21:33:09
URL: http://nattstad.se/gn%C3%A4gg
Postat av: Lisa

Du är så himla duktig Emma!! Den dag jag bestämmer mig för att go blonde igenr det DU och ingen annan som kommer få fixa mitt barr då! :)

Svar: Åh tack fina Lisa! Va glad ja blir :) men självklart kommer jag hjälpa dig att bli blond igen :)
emma andersson - Frisörblogg & Hårblogg

2014-04-01 @ 23:30:17
URL: http://lefucked.blogg.se
Postat av: Linda

Hej!! Mitt namn är Linda och jag skulle behöva tips med färg o klippning. Jag har melerade ögon åt det gröna hållet, ganska mörka färger. Alltid haft långt brunt hår och eftersom jag har mkt kinder (runda) så ser jag mitt ansikte som runt. Vad skulle du rekommendera mig att göra med håret? Du kan kolla min facebook via sidan här brevid.
/Linda

Svar: Hej Linda :)

Jag såg va du menade pch det är nog bara så du känner :) men ja ska säga vad ja tycker. Din färg du har är jättefin men det händer inte så mycket mer än att den är brun. Du behöver mer liv i håret. Hur långt hår har du?? Om du har ganska långt skulle jag klippa in håret kring ditt ansikte så det ser mer levande ut sedan lägga ljusare partier i lugg och framtill för att få ett mjukare intryck och kanske några slingor i längderna för att få en helhet i det ljusa :)
emma andersson - Frisörblogg & Hårblogg

2014-04-06 @ 17:27:05
URL: http://https://www.facebook.com/lindas.nu
Postat av: Madde

Hej! Har en fråga om färgning :) Har mörkbrunt hår just nu men min riktiga hårfärg är mörkblondt, har inte haft min riktiga färg på länge men nu orkar jag inte färga utväxten hela tiden så är sugen på att färga det så lik min riktiga färg som möjligt så jag slipper färga :)
Jag har ganska slitet hår då jag har plattat håret mycket och även användt löshår. Men har på senaste tid inte plattat så mycket och har inpackning och så. Så tror du det går eller skulle du rekommendera att ha kvar färgen som jag har nu ? / Madde

Svar: Nu förstod ja inte riktigt. Vill du ha kvar färgen du jar nu eller vill du få bort den? Ja skulle va försiktig om längderna känns ömtåliga. :(
emma andersson - Frisörblogg & Hårblogg

Postat av: Rebecca

Vad använder du för märke när du färgar? :)

Svar: Kör med Matrix :)
emma andersson - Frisörblogg & Hårblogg

2014-04-15 @ 17:11:41
Postat av: felicia♥

HUR gick ni till väga på den här färgningen?
jag är nämligen lila och vill bli blond! verkligen ett super fint jobb du har gjort!

Svar: Kunden hade ett lättarbetat hår och väldigt väldigt starkt. Det krävdes otroligt mycke tid o mina knep berättar ja tyvärr inte :)
emma andersson - Frisörblogg & Hårblogg

2014-05-01 @ 15:10:34
URL: http://feliciaakerstedt.forme.se/
Postat av: Frida

Hej Emma!


Detta är mitt första besök på din blogg och jagg måste säga att du verkar vara jätte duktig!
Jag ska själv gå ifrån utfärgad röd/brun till mer utav min orginal färg som är emot mörkblonda hållet!
frågan är.. vart bokar man tid någonstans!? hehe

Svar: Du kan boka via våran hemsida det är lättast. Annars kan du alltid ringa pch boka en tid :)
emma andersson - Frisörblogg & Hårblogg

2014-05-06 @ 09:41:35
Postat av: Sofia

Hej! Jag har en fråga och jag hoppas du vill svara :)
Det är så att i förrgår gick jag till en frisör. Jag hade nån tråkig vanlig brun färg. Jag ville ljusa upp håret så hon gjorde ljusa slingor på mig, det blev ett fint resultat DÅ. Jag blev ganska nöjd, men sen dagen efter (igår) så tycker jag att det ser grått ut. Det är som att dom ljusa slingorna blandar ihop sig för mycket med de bruna så blir allt grått. Har du något bra tips vad jag kan göra? Alltså finns det något jag kan använda för att få bort det som ser grått ut utan att behöva färga håret? Fy jag är så otroligt ledsen att mitt hår aldrig kan se fint ut :( kram på dig, din blogg är förresten underbar! :)

Svar: Hej :) det är nog bara att to ingen hon haft i håret suttit lite för länge. Det är ingen fara! Har du nått djuprengörabde schampo? Isf kan du använda det. Annars tvättas det ut efter några schamponeringar :) om knte så kan u alltid g tillbaka inom en rimlig tid men ja tror bara du måste tvätta det några gånger :)
emma andersson - Frisörblogg & Hårblogg

2014-05-24 @ 01:14:53
URL: http://www.nattstad.se/sofiaborjesson
Postat av: Katarina

Undrade bara är det av erfarenhet som du vet hur du ska få fram hår färgen eller har du gått någon extra kurs ?

Svar: Jag kan grunderna så då vet man oftast hur en färg kommer att bli om kunden gett rätt information från tidigare behandlingar :)
emma andersson - Frisörblogg & Hårblogg

2014-06-30 @ 23:04:19
Postat av: carro

Fantastiskt. Får alltid höra från min frisör hur svårt det är att få bort vissa färger och aTT det blir gult från brunt till blont och att d34 förstör och sliter bla bla. Är nog dags att byta frisör.

2014-11-11 @ 11:54:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0