Ett år äldre & konsert

Nu börjar jag närma mig 30år. Jag fyllde 25 i helgen och känner att ångesten sakta kryper sig tätt inpå. Hade iallafall en kanonhelg med mycke firande och även massa shotrace med fina vänner. 

Idag så ska jag dock inte tänka mer på min ålder utan gå och se mina barndoms idoler backstreet boys på hovet. Ska bli sjukt intressant och roligt om inte annat. 

En annan sak! Vädret!! Vad har hänt. Jag älskar det. Sol, varmare och alla människor vågar sig ut igen. Igår tog jag och Emelie en lunch ute och det var välbehövligt ska jag säga. 

Kommentarer
Postat av: Emil

Hej!
Vet inte vart jag skulle kunna hitta en mail så jag frågar här istället.
Jag kan börja med att min flickvän ville att jag skulle bli ljusare (Nästan blond) i håret, efter ett tag blev jag orange i håret :/
Jag provade att köpa mörkare hårfärg som frisören tipsade om, fast då gick det mot mörkröd istället!
Har du några tips hur jag ska göra??
Vill helst gå tillbaka till mitt bruna hår!

Svar: Det beror lite på om du vill bli ljusare brun eller mörkare. Om du vill bli ljusare brun måste du få bort överflöd av färg du har. Ja skulle isf göra en blonderingstvätt med blekning o sedan blanda lite vatten o schampo i blandningen. Vill du bli mörkare kan du lägga en brun färg över. Se till att de varken e koppar eller guld i
emma andersson - Frisörblogg & Hårblogg

2014-03-17 @ 20:17:44
Postat av: Nelly

Hej!
Har följt din blogg ett tag nu och tycker att du verkar supertrevlig och din blogg är verkligen jättefin!

Jag har försökt hitta din mail, men då jag inte gjort det hoppas jag att det är okej att jag skriver till dig här istället! :)

För 19 veckor sedan (länge sedan alltså) så blekte jag mitt urtvättade mörkröda hår en gång och sedan färgade jag håret attackrött, alltså så rött det bara går i princip haha!
Jag visste inte riktigt vad jag gav mig in på, för färgen började minska massvis redan efter 2 ynka dagar.
Jag har väldigt lockigt hår,

När håret redan efter 2 dagar började tappa massvis med färg så lät jag det mest vara och nu har jag urtvättat rött hår som är något åt kopparfärgs-hållet, och med ca 5 cm utväxt. Har som sagt innan inte brytt mig så mycket alls faktiskt men nu vill jag göra något åt det.

Älskar verkligen rött hår, så rött som jag hade precis då jag hade färgat det. Tycker det är hur snyggt som helst och känner att jag passar i det. När jag var liten var jag väldigt blond och fick mycket beröm för mitt lockiga blonda hår.
Frågan är: ska jag färga blont eller rött? Vad är mest jobb?
Eftersom att jag har lockigt här vilket innebär att det är ömtåligare än rakt hår, hur blir jag (om jag nu bestämmer mig för det) blond på skonsammaste sätt?


Behöver verkligen råd och tips då de jag frågat tidigare inte gett mig några konkreta och bra svar och tips, och därför vänder jag mig nu till dig! :)

Skriv jättegärna ett svar till mig på min mail så kan jag skicka bilder på mitt hår så får du se hur det ser ut nu osv.
Med vänlig hälsning, Nelly.

Svar: Hej. Frågan är enkel. Vill du mångårig ha tillbaka ditt blonda hår? Ja då skulle jag inte färga det rött så mycket mer. Men de kommer slita otroligt mycke att gå tillbaka till blont.

Men vill du va rödhårig så krävs det massa jobb. Dels måste du ha bra produkter. Dels färgbevarande schampo/balsam. Och sedan även en röd färginpackning för att bevara färgen så mycket som du kan. Köper du schampon från Ica så suger det ur färgen som du säger på två dagar i princip.

Så hur villig är du att jobba för att ha en bra färg?
emma andersson - Frisörblogg & Hårblogg

2014-03-18 @ 16:34:00
Postat av: Mia

Grattis i efterskott! Och tack för en bra blogg =)

2014-03-20 @ 21:27:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0