Ljusare tider

Man märker så tydligt att folk vill bli sommarfina i håret nu till våren. Det är otroligt mycke slingor och jättemycket avfärgni gar i salongen.

Jag älskar utmaningar så jag blir superglad när nån vill göra en stor förändring. Jag gjorde ju min syster blond för några veckor sedan. Och efter det har ännu en kund kommit och vill bli av med sitt violettröda hår och önskade en blond färg. 

Mörk violettröd är otroligt svårt att få bort. Men jag och min kollega Jennie kavlade upp ärmarna och satte igång. Efter några timmar sken kunden som om det vore den varmaste sommardagen- hon va blond. Blev ett otroligt fint resultat och jag är mest imponerad över hur bra hennes kvalité på håret är! 


2014-03-30 @ 10:55:00 Permalink 1. HÅR & SKÖNHET Kommentarer (13) Trackbacks ()


Ett år äldre & konsert

Nu börjar jag närma mig 30år. Jag fyllde 25 i helgen och känner att ångesten sakta kryper sig tätt inpå. Hade iallafall en kanonhelg med mycke firande och även massa shotrace med fina vänner. 

Idag så ska jag dock inte tänka mer på min ålder utan gå och se mina barndoms idoler backstreet boys på hovet. Ska bli sjukt intressant och roligt om inte annat. 

En annan sak! Vädret!! Vad har hänt. Jag älskar det. Sol, varmare och alla människor vågar sig ut igen. Igår tog jag och Emelie en lunch ute och det var välbehövligt ska jag säga. 
2014-03-13 @ 12:36:17 Permalink 1. HÅR & SKÖNHET Kommentarer (3) Trackbacks ()


RSS 2.0