Studentbal

Jag älskar att sommaren är här! Varmare väder, uteserveringar, gladare humör men framför allt så är det studenter med mössorna bak och fram, studentbalen och skivor. 

Här om dagen så kom Ellen förbi hos mig och önskade sig en balfrisyr och så blev det. 

Hennes önskan- Att att få en låg frisyr med volym som va asymmetrisk (att frisyren inte är precis rakt bak utan mer på ena sidan). 

Man ska alltid tänka på detaljer när man gör frisyrer. Jag brukar alltid kolla hur deras klänningar här, färg och form. Sedan va tanken är med smink och smycken. Ellen hade en mintgrön tubklänning med pärlsmycken. När helheten va gjord och klänningen på så blev det otroligt fint! Ellen och hennes kavaljer blev jättefina tillsammans. 

(Lånade bilder av Ellen)

Kommentarer
Postat av: Ina

Jag DÖÖÖÖR vad snyggt!! Du är så sjukt duktig! =) Testade att göra frisyr på sambons lillasyster häromdan (inför torsdag) , det blev bra BORTSETT från att det blev en massa småhår som stack upp på hjässan samt lite utanför längderna/lockarna. Hur 17 får jag bort dessa?! Vi har inte så jättegott om tid på torsdag nämligen =(

Svar: De gäller att tuppens lite o sedan spraya mer småhåreb. Jobba mycket med saltvattenspray istället för jättemycket hårspray. De e lättare att hantera ibland :)
emma andersson - Frisörblogg & Hårblogg

2014-06-07 @ 19:20:26
URL: http://inas.se
Postat av: Ina

Alltså... du.är.så.underbar!! Jag vet inte hur jag skall kunna tacka dig för all hjälp! Hade jag varit rik så hade du kunnat få vad du velat, men tyvärr så är jag inte det :(
Miljoooner tack <3

Stor kram :)

2014-06-08 @ 11:52:20
URL: http://inas.se
Postat av: Stina

Åh så fint!
Tänkte fråga dig ifall man skulle kunna färga hela håret, fast att man lämnar kvar nån cm i botten så man har som utväxt om du fattar? Vill färga hela håret förutom 1 cm kanske, i botten.. Så det ser ut som en månads utväxt ungefär. Vad tror du? :) kan man ge sig på detta hemma? Bara att pensla på men lämna botten eller?

Svar: Det går men kan vara lite knepigt men det går absolut :)
emma andersson - Frisörblogg & Hårblogg

2014-06-17 @ 02:02:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0