Inget är omöjligt - från rött till blont hår på 2timmar

Min lära syster är som många andra- gillar att byta hårfärg...ofta! Mindre kul för oss frisörer som vet att håret gråter av smärta då det sliter en hel del när man gör sånt ofta. Men min syster är inte av den lugna typen utan hon går från svart till blond, från blond till rött och ni rött till blond- på mindre än 6 månader

Så denna gång kom hon springandes och sa att hon ville bli blond. Omöjligt sa jag! Men hon får ofta som hon vill och efter två timmar va tösen blond! 

Jag rekommenderar att ni inte gör detta hemma om ni inte har nån frisör i familjen för detta är otroligt svårt att få på bara en behandling! Men med lite magic hands och kunskap från min tid i skola och även lärdom i jobbet lyckades jag och är skitnöjd!! 

Så- det omöjliga ÄR möjligt om man vet vad man hör och har turen att färgen vill släppa på en behandling. Oftast leva det otroligt mer tid men se detta som en  inspiration om du sitter där hemma och vill bli ljus! Men låt det ta den tid det behöver, snälla! 
(Detta är resultatet innan och efter- pch ja, det är sant)

Kommentarer
Postat av: Johanna

Hej! Kan du snälla hjälpa mig?? Jag har rött hår nu och skulle vilja bli ljusrosa som på denhär bilden http://spindelsven.files.wordpress.com/2011/10/kate-alic-pink-hair.jpg Antar att jag måste färga det först platina blont och sen lägga en rosa toning, har jag rätt? Kan man göra detta hos en frisör? och skulle det behövas flera besök eller går det på ett?
Ni verkar ju hur duktiga som helst! vad skulle det kosta att göra detta hos er på ett ungefär?

Svar: Hej :) du bör göra det hos en frisör för det kan va svårt hemma. Du måste bli platina först som du säger för stt färgen ska bli tillräckligt pastell. Och om du e röd nu kommer det krävas fler än 1 behandling. Du kan absolut göra det hos oss men bara för att avfärga (som krävs konsultation innan) kostar det från 1600kr och uppåt. Sen till kommer nyansering+färg troligtvis :)
emma andersson - Frisörblogg & Hårblogg

2014-02-24 @ 23:50:27
Postat av: Dum tjej...

Jag var dum nog att försöka få mitt hår från rött till blont och ja jag har haft i 3 bleknings medel, 2 från Mood och en av blonde! Och jag är gul, orange och har någon röd fläck i huvet! Mitt hår är ganska slitet från början och jag tycker de här ser hemskt ut! Vill få de till en fin blond låta de vila ett bra tag sendan gör de platina men jag vet inte hur mycket mitt hår vill samarbeta och jag vet inte hur jag får det till en fin blond färg från de jag har nu.. Har lite ekonomi problem så att gå till en frisör är tyvärr ingen möjlighet. Snälla hjälp mig!

Svar: De du måste göra nu e att köpa en askig färg. Vet stt Mood har askiga färger. Typ pearl blond. Låt sitta 30 min hela håret. Känns de inte bra efter de rekommenderar jag en till färg med blond. På min syster tog jsg då 8.31 men de e en smaksak. De e en blond med guld och ask. Du kan välja fritt där
emma andersson - Frisörblogg & Hårblogg

2014-02-26 @ 21:07:20
Postat av: Charlotte

Hej!
Kan du inte beskriva lite bättre hur du gjorde, vilka färger du använde?
Kul med tips!

Svar: Har nästa gjort som jag förklarat i andra inlägg :) bara att ja gjorde helböekning och inte slingor :)
emma andersson - Frisörblogg & Hårblogg

2014-02-27 @ 20:44:41
Postat av: Anonym

Har hört att om man färgar från blont till brunt kan det bli grönt stämmer detta? och om man färgar från blont till svart kan man då lyckas missfärga håret?
är svart hårfärg skonsammare för håret än blekning? :)

Svar: Det stämmer helt korrekt det du säger :) om du färgar från blont till svart direkt blir det garanterat grått. Det finns inga pigment att fästa färgen på då blir de dassigt och missfärgat :)
emma andersson - Frisörblogg & Hårblogg

2014-02-28 @ 22:41:38
Postat av: Louise Pettersson

hej

rapunzels löshår, är de självfall i de. mitt jag har i nu är de ganska mycket självfall i och mitt egna är ganska rakt så jag måste alltid platta eller locka. många andra man ser med hårförlängning har alltid rakt hår, hade varit skönt att slippa platta varje dag.

mvh louise

Svar: Hej :)

Det beror lite på vad personen som haft håret har. Tanken är att dom ska vara raka men ibland finns det självfallet i håret. Som denna gång då är mitt löshår ganska vågigt om jag låter det självtorka och gången innan var det rakt :)
emma andersson - Frisörblogg & Hårblogg

2014-03-03 @ 00:24:05
Postat av: Linn'ea Ringström

Hej!
Jag har tokmisshandlat mitt hår behöver lite rådgivning. Hade brunsvart hår, gjorde avfärgning o tonade det blondbrunt (wella 6.7) trivdes dock inte alls, gjorde avfärgning igen, blev nu limegrön, koppar o grå i huvudet, haha. La på den där wella igen på det gröna som dämpade jättebra. La den toning från Igora nr 4 på allt. Trivs super o tycker nyansen är skitsnygg förutom på vissa partier i håret där det sög åt sig som attans o blev svart. Konstigt nog blev det på jämna ställen på håret så ser inte konstigt ut, snyggt faktiskt. Men jag vill ändå ha bort det o bara ha den bruna nyansen. Hur göra ? Jag kan väl inte bleka de partierna, lär väl bli grönt igen ?
Tacksam för svar, o förresten, din syrra blev blev skitsnygg. Du är helt otroligt duktig !!!
Kram/ Linnea

Svar: Hej :) oj de låter som ditt hår gjort värsta färgresan :) du kan bleka dom partierna men inte lägga på samma färg för det kommer suga åt sig färgen lika hårt igen. Om du ska göra så krävs de en liten ljusare färg fast samma nyans isf.
Det kan även vara så att dom mörka parterna släpper ju mer du tvättar håret. De skulle jag prova först. O då kan du inte tvätta o tvätta o tvätta utan ta det som vanligt. Förstår du?

E de bara dom partierna som du vill få bort?
emma andersson - Frisörblogg & Hårblogg

2014-03-03 @ 11:42:42
Postat av: f

hej, jag har brunt hår nu med lite rött i, typ mahognyfärgat, vill bli blond så ja tänkte slinga håret 2 gånger sen sätta i moods pärlbond och sen färga de i nån blond färg, eller ska jag ta askblond? såg att du använt 8.31 vilket ja tycker är en fin färg så tänkte prova den, såg att gariner olia hade den, blire blont om ja gör på detta vis, vill inte va platina så därför tänker ja inte blondera mer än 2 gånger(slinga)

Bra blogg du har, mkt tips! :)

Svar: Hej :) de låter som en superbra ide. det är så man skonsammast gör det :) blir du orange ska du ta pearl om du blir gul tar du ask :)
emma andersson - Frisörblogg & Hårblogg

2014-03-03 @ 15:32:22
Postat av: Nicolin

Hej! Jag undrade om denna hårförlängning http://www.rapunzelofsweden.fi/aidot-hiustenpidennykset/clip-on-pidennykset/clip-on-pidennykset-dip-dye-moccochocko .

Har mörkbrunt hår nu, mörkare än den bruna i förlängningen så är jag tvungen att avfärga hela håret för att få det bara någon ton ljusare? :/

Svar: Du kan ju avfärga längderna om du vill ha ombreeffekten. E du mycket mörkare? Kan inte se bilden från mobilen. :( oftast blir det ju finare om håret är ungefär samma färg :) kram
emma andersson - Frisörblogg & Hårblogg

2014-03-03 @ 15:32:39
Postat av: Sandra

Hejsan :) jag skulle behöva ha tips på bra schampon och balsam jag har håret nedan för axlarna . Jag har nu testat Moroccanoil schampo och balsamet men jag tycker håret blev risigt av det så då testade jag L'oréal professionnel Vitamino color köpte den hos frisören och tycker håret blev då oxå risigt :/ mitt hår är väldigt friskt och fräscht har ja fått höra men ja skulle verkligen nu behöva ha tips på bra schampo o balsam tack på förhand och tack för en kanon bra blogg Med vänlig hälsning, Sandra

Svar: Ja det är så olika från hår till hår. Har du skadat hår? Fint hår? Färgat hår? Allt dedär gör skillnad.

Jag kör Matrix biolage serien :) den är magisk!!! Prova den!! Dom har för att ge fukt, den har jag. Sen för skadat, färgar hår osv :) värt priset- tro mig!
emma andersson - Frisörblogg & Hårblogg

2014-03-03 @ 17:44:24
Postat av: Anonym

Hejsan!
Jag vill ljusa upp mitt hår utan att bleka och kollar runt på internet nu och det är jätte många som har skrivit att man kan ta 1 msk bakpulver med schampo i håret, men kan det verkligen vara bra för håret? Har inte bakpulver en viss frätande effekt? :)

Svar: Ehm. Ja har aldrig hört nått liknande :/ så jag kan inte svara men jag tror inte det funkar. Men värt att prova :)
emma andersson - Frisörblogg & Hårblogg

2014-03-03 @ 19:38:06
Postat av: Linnea Ringström

Tack för svaret! Har tvättat håret tre ggr efter toningen, (en gång i veckan) men det har inte släppt någonting på det svarta, kanske hålla ut ett tag till då ? Sen får jag prova bleka det lite, för det är bara som det partiet jag vill ändra på :)

Svar: Prova och håll ut annars kan du snabbleka dom partier som su tycker är för mörka :)
emma andersson - Frisörblogg & Hårblogg

2014-03-03 @ 22:07:25
Postat av: Linnea Ringström

Tack så jättemycket för svaren ! Ja provar bleka med något svagt o lägger på igora # 5, en nyans ljusare, o hoppas på att det blir bra :) hade #4 innan då det blev svart, o det har inte släppt mera efter tvätt heller så. Ha en bäst dag !

2014-03-05 @ 09:56:15
Postat av: Rebecca

Hej!
Jag har funderat på att börja studera på Leep i Malmö och såg att du gått där. Jag har på senaste tiden insett att jag kan styra mina kreativa ideér mot ett frisöryrke, men jag har aldrig prövat det förutom att jag klippt mitt eget hår i 7 års tid. Hursomhelst, rekommenderar du utbildningen? :)

Svar: Jag rekommenderar den verkligen!!! Det är små klasser och lärarna är jätteduktiga. Sen så blir det som en extrafamilj då man lär känna dom andra klasserna då skolan är ganska liten. Jag ångrar verkligen inte att ja valde Leep :)
emma andersson - Frisörblogg & Hårblogg

2014-03-09 @ 18:13:24
Postat av: amanda

hejsan! :) har slingblonderat mitt hår som va brun/rött innan, blev fina slingor ca 5cm ner i håret, resten oranget! har läst att man kan sätta pärblond i de så försvinner det, men även att man kan bli grön/grå av det med.. Har du nå tips?

Svar: Ja det ska funka om det är orange. Risken finns att det kan bli en mörkare nyans än det andra men det brukar bli snyggare iaf om man tar bort de orangea :)
emma andersson - Frisörblogg & Hårblogg

2014-03-09 @ 21:32:55
Postat av: Amanda

Okej ja jag testar iaf:) men om jag sätter i en blond färg efteråt försvinner de orange/gröna då eller va jag nu får för färg? Eller om de är så att de inte händer så mkt med en pärlblond i de oranga kan jag färga det blont då eller måste ja sätta i mer pärlblond tills ja inte har nå mer oranget kvar?

Svar: Ja skulle tagit en oärlig färg om du har mest orange. Sen kommer du säkert få lägga i en till färg ( den färg du VILL behålla) för nyanseringen kan bli dassig.
emma andersson - Frisörblogg & Hårblogg

2014-03-10 @ 13:47:27
Postat av: Samantha

Hej! Jag har lite panik!!! :(
Var hos min frisör och färgade håret från svart till ljust. Jag förstod att det skulle vara svårt. Jag kände mig nöjd med håret när jag gick därifrån men nu hatar jag det. Det känns som när man färgat det själv hemma och det blir orange. Känner mig som en pepparkaka! Jag slingade det hos henne och nu funderar jag på att gå och köpa en blond färg och slinga själv hemma så jag får bort det orangea. Men jag är rädd att det blir katastrof... Några tips? Bild finns i min blogg, mitt hår ser dock lite mörkare och varmare ur i verkligheten.... P.S du verkar grym! önska du var min frisör på riktigt!!!! :)

2014-03-13 @ 15:15:26
URL: http://www.nattstad.se/baddie
Postat av: Samantha

Hej! Jag har lite panik!!! :(
Var hos min frisör och färgade håret från svart till ljust. Jag förstod att det skulle vara svårt. Jag kände mig nöjd med håret när jag gick därifrån men nu hatar jag det. Det känns som när man färgat det själv hemma och det blir orange. Känner mig som en pepparkaka! Jag slingade det hos henne och nu funderar jag på att gå och köpa en blond färg och slinga själv hemma så jag får bort det orangea. Men jag är rädd att det blir katastrof... Några tips? Bild finns i min blogg, mitt hår ser dock lite mörkare och varmare ur i verkligheten.... P.S du verkar grym! önska du var min frisör på riktigt!!!! :)

Svar: La hon på en toning? Du kan slinga det ytligare en gång för en ljusare effekt men det kommer bli orange igen. För att få bort det måste du isåfsll lägga en kall toning som får bort det orangea :) lycka till :) kom till salongen annars :)
emma andersson - Frisörblogg & Hårblogg

2014-03-13 @ 15:16:23
URL: http://www.nattstad.se/baddie
Postat av: Linnea Ringström

Hej !
Ville bara tacka dig för tipset med snabb blekningen, använde hätta o drog slingor. Hade blekningen i kanske en halv minut, sen tog jag ett steg ljusare toning på. Blev sååå snyggt. Tack, o ha det bäst

Svar: Åh vad glad jag blir :) kan du inte skicka en bild på hur det blev :) blir så nyfiken nu :)
emma andersson - Frisörblogg & Hårblogg

2014-03-14 @ 10:20:57
Postat av: En super nöjd kund

Hej Emma.
Försökte hitta en mail adress till dig, men hittade till slut din blogg, så kul att du bloggar ibland. :)) Vill bara tacka dig för ditt jobb du gjorde idag. Du är super! Har verkligen klämt & känt på håret idag.. & måste verkligen säga att jag är super super nöjd med klippningen & färgen. I love it!
Jag är redan inne på nästa förvandling. Ta det inte fel men blev så positiv överraskad så jag vill bara mera & mera. Hahah :/ Så jag kommer definitivt att boka en ny tid hos dig till sommaren. Ville bara tacka så hemskt mkt för idag. ;)

Svar: Hej fina du!! :) Åhhh du anar inte hur mycke det betyder att få höra det. Tar verkligen åt mig. Tack tack tack :) då ses vi till sommaren igen :) hör av dig om det skulle va nått :) kram
emma andersson - Frisörblogg & Hårblogg

2014-03-22 @ 00:13:38
Postat av: Mimmi

Hej,
Jag har väldigt lockigt /volymit hår. Och funderar på att rakpermanenta mitt hår... Har du någon erfarenhet av det??

Vet att många säger att de är bättre att platta men det tar sådan oändlig tid.

Vore enormt tacksam för svar

Svar: Hej. Jag skulle avråda att göra det. Men jag vet att många som gör det gillar det. Jag skulle försöka att kanske göra nån keratinbehanling men det går ju led rakpermanent också. Dels för att få ett mer lätthanterligt hår. Men nackdelen är att de som då växer ut kommer vara lockigt :(
emma andersson - Frisörblogg & Hårblogg

2014-03-23 @ 09:45:29
URL: http://mimmislk.se
Postat av: Johanna

Heej!!1

Jag skulle gärna vilja ha hjälp av dig, hur går jag från rött hår (som din syster har på bilden) till ljusrunt? Har fått jätte många tips, men vet inte vilket jag ska gå efter? Ett tips är att jag ska färga den ljusbruna färgen direkt på det röda,men då slår väl det röda igenom? Ett annat tips va att blondera det en gång, sen köra en asklond färg och direkt efter det en mörk askblond. Sen har jag fått lite andra tips, men vad säger du? Tacksam för svar.

Mvh // Johanna

Svar: Det första topset kan du skippa för de kommer inte gå. Jag skulle antingen blekt sedan en askig toning och efter det den bruna du vill ha. Annars hade jag gjort jätte täta o massa massa massa slingor o sedan nyanserat o sedan gjort samma sak igen o sedan din toning.
emma andersson - Frisörblogg & Hårblogg

2014-04-16 @ 14:58:42
Postat av: Ida

Hur bra som helst! Riktigt imponerad!

2014-04-19 @ 21:32:45
URL: http://tobehappy.blogg.se/
Postat av: Leso

Det blir roligt sen den dagen allt ditt hår tappas inte växer ut igen av allt färgat och skit du förstör ditt hår med

2014-04-29 @ 19:29:57
Postat av: Elaine - en hopplös fotograf

Men åh vilket kanonbra resultat! Det riktigt värker i magen av avundsjuka. Jag vill bli blond igen! Är just nu (som så många andra) rödhårig. Vad tar du för att fixa en kort kaluffs som min? Finns massa bilder på min blogg då jag modellar :) Skulle vilja testa dig och skriva en artikel på adoreza.se där jag arbetar som fotograf och skribent. Vad är dina tankar om det? Maila gärna! Är intresserad av en eventuell hårförlängning också, men är lite osäker för jag kommer eventuellt sitta hårmodell för Great Lengths.

Svar: De beror lite på hur ditt hår har behandlats tidigare. Jättesvårt att säga med bilder tyvärr :( det bästa är att göra en bedömning i salongen och se hur ditt hår känns :)

En förlängning skulle säkert funka. Där bör man oxå göra en bedömning i salong så jag får känna i håret tjocklek o längd :)
emma andersson - Frisörblogg & Hårblogg

2014-04-29 @ 19:32:54
URL: http://capricore.blogg.se
Postat av: Anonym

Vart finns du nånstans ?? Vill verkligen bli ljushårig e så trött på rött hår

Svar: Jobbar i Sthlm city. Ofta krävs det många behandlingar men de kan det vara värt :)
emma andersson - Frisörblogg & Hårblogg

2014-06-07 @ 01:41:53
Postat av: Anonym

Hur mycket tar du för denna behandling?

Svar: Skitsvårt att säga ett pris och ja minns ej va kunden betalade tyvärr :(
emma andersson - Frisörblogg & Hårblogg

2014-08-14 @ 17:01:50
Postat av: Mirre

Hej detta var riktig snyggt jag har mörkbrunt hår lite rödare i botten o mörkbrunare på topparna hur kan jag få de till en sån blond färg ? Jätte bra

Svar: Oj det är tresnåret att säga. Det är så olika från person till person. Måste nästan se det för att säga. :(
emma andersson - Frisörblogg & Hårblogg

2014-11-18 @ 20:31:12
Postat av: Sanna

Hej! Ramlade in på din blogg nu när jag försökte läsa om hur jag kan rädda min resa från väldigt väldigt mörkbrunt (vissa tycker det ser svart ut) till blond (är naturligt mörkblond men har färgat mörkbrunt i 6 år så tydligen är färgen väldigt mättad. Gick till frisören för två veckor sedan. Dom sa att det bästa var att inte avfärga utan att göra massor med slingor o flera av dessa behandlingar. Blev typ ingen skillnad så jag fick komma tillbaka för en v sen och dom la i flera slingor. Nu är det typ väldigt fult slingat mahogny o slitet. Vad skulle du säga är det bästa att göra nu, en avfärgning/ blekning i hela håret? Ahhh hjälp! Supertacksam för svar! TACK,

Svar: Hej. Frisörerna har helt rätt. De e skitsvårt om du varit mörk så länge :( jag skulle göra en omgång till med slingor. ASMYCKET OCH JÄTTETÄTA!!!! säg de till frisörerna nästa gång. Och när du ligger i schamponeringen kan dom gnugga allt hår i lite böekning för att ljusa upp de ytligare pyttelite om ditt hår orkar det. Sedan lägga en kall toning :)
emma andersson - Frisörblogg & Hårblogg

2014-11-23 @ 22:56:27
Postat av: Sandra

Hej! :) Har under ca 4 års tid haft blont med svart underhår. Men är sugen på en mer naturlig färgning nu.

Har avfärgat det svarta en gång då det blev rödbrunt. Mitt mål är att få så nära min naturliga hårfärg (guldblond) som möjligt och sätta ljusa slingor i för att få ett mer naturligt resultat. Vilket tror du är lättaste vägen att gå? Är rädd att färgen från det blonda ska släppa dessutom. Tack i förhand!

Svar: De bästa är ju alltid slingor. Prova avfärga en gång till o lägg en kall toning på det senare. Men bara på det gamla svarta och inte det blonda. Sedan skulle jag slinga för att slita så lite som möjligt :)
emma andersson - Frisörblogg & Hårblogg

2014-11-29 @ 22:43:30
Postat av: Sandra

Hej! :) Har under ca 4 års tid haft blont med svart underhår. Men är sugen på en mer naturlig färgning nu.

Har avfärgat det svarta en gång då det blev rödbrunt. Mitt mål är att få så nära min naturliga hårfärg (guldblond) som möjligt och sätta ljusa slingor i för att få ett mer naturligt resultat. Vilket tror du är lättaste vägen att gå? Är rädd att färgen från det blonda ska släppa dessutom. Tack i förhand!

2014-11-29 @ 23:36:00
Postat av: Ida

Hej! Hittade din blogg och de verkar som att du har svar på allt haha! Jag älskar rött hår! Men klarar inte av att all färg hamnar i duschen varje gång.. Jag har hört att vissa frisörer använder sig av en speciellt färg som sitter som berget och inte rinner?? Finns de någon sådan? Och isåfall vad heter den? Använder du den? Tacksam för svar!!:)

Svar: Det låter som att du är ute efter en hennafärg. Jag skulle absolut inte färga med henna för en sån färg går ej att få bort, inte ens med blekning. Du ska isåfall använda en färginpackning. Det kommer krävs mycke tid från dig men oj så snyggt! :)
emma andersson - Frisörblogg & Hårblogg

2014-12-17 @ 17:01:17
Postat av: Daisy

Hej, om jag är blond och vill ha ljusrosa så såg ja att loreal har fått någon toning är det något att testa?:)

Svar: Hej
Du kan prova den. Men ju mörkare blond du är, ju mörkare blir den rosa färgen. :)
emma andersson - Frisörblogg & Hårblogg

2015-01-09 @ 19:39:58
Postat av: Jennifer

Hej! Hittade det här inlägget när jag kollade runt hur man snabbast går från brunt till blond.
Jag hade ljusblondt hår för en vecka sedan, fick då för mig att tona håret brunt. Gick och köpte toning hos frisören som blev JÄTTE röd-brun och blev missnöjd. Så efter det färgade jag håret i brunt två gånger tills jag blev nöjd.
Har nu insett att jag passar MYCKET bättre i blond och vill få tillbaka min hårfärg, jag vet att du gjorde detta inlägg för länge sedan men skulle vara jätte tacksam om du kunde svara på om du tycker jag ska avfärga och efter det börja slinga eller om jag ska färga hela håret på en gång eller slinga från första början?
Tack så jätte mycket för alla bra tips! :)

Svar: Du bör göra det hos frisör för det blir alltid bäst. Annars kan du prova B4. Det tar bort överskott av färg men gör inte håret så blekt i tonen efteråt
emma andersson - Frisörblogg & Hårblogg

2015-01-16 @ 13:06:37
Postat av: Linda

Hej,min dotter är naturligt blond hon har färgat det svart med blåton. Nu ångrar hon sig och vill ha tillbaka sin naturliga hårfärg. Vad rekommenderar du? Tar tacksamt emot tips. :)

Svar: Jag rekommenderar STARKT att hon gör första behandlingen hos frisör så dom får bort den värsta färgen
emma andersson - Frisörblogg & Hårblogg

2015-02-07 @ 21:31:19
Postat av: Rebecka

Hej!

Jag har haft otroligt tålamod och väntat på att min toning ska gå ur mitt råttfärgade/solblekta hår.

Nu är det bara en svag varm ton kvar som bara inte vill ge med sig. Inte tonat håret på över ett år.

Några tips på hur man blir av med de sista varma tonerna?
Tack på förhand!

Svar: Hej! När solen kommer fram mer och mer kommer du se att dom varma tonerna försvinner sakta men säkert. Det man kan göra är att lägga en kall toning på det varma för att få bort dom tonerna men det rekommenderar jag att du inte gör själv :(
emma andersson - Frisörblogg & Hårblogg

2015-02-22 @ 14:59:15
Postat av: Rebecka

Hej. jag har haft rött hår som jag färgade över med brun o nu vill jag gärna få tillbaka mitt blonda hår. Hur ska jag gå till vägas? d är ganska ur tvättat men fortfarande röd brunt aktig färg

Svar: Slingor är alltid det bästa. I flera omgångar. gå gärna till en frisör och gör så det går rätt till :)
emma andersson - Frisörblogg & Hårblogg

2015-06-29 @ 19:19:18
Postat av: Sofia

Hej,jag vill få mörkblond färg,hat just nu mörk/ljusbrun i utväxten och har gjort ombre i ljusbrun i halva håret,det jag undrar nu är,jag vill färga håret hos frisören närmare jul och tänkte om jag gör lite blonda slingor eller färgar hela håret själv hemma och sen låter håret vila tre månader,förbättrar det mina chanser att få det mörkblond hos frisören direkt?

Svar: Gör så lite som möjligt innan besöket. Jag skulle inte göra nått nu innan. OM du måste göra nått så färga bara utväxten
emma andersson - Frisörblogg & Hårblogg

2015-09-30 @ 20:09:23
Postat av: Anonym

Måste man avfärga .har intensiv röd nu o vill bli ljus?

2016-03-27 @ 05:23:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0