Inget är omöjligt - från rött till blont hår på 2timmar

Min lära syster är som många andra- gillar att byta hårfärg...ofta! Mindre kul för oss frisörer som vet att håret gråter av smärta då det sliter en hel del när man gör sånt ofta. Men min syster är inte av den lugna typen utan hon går från svart till blond, från blond till rött och ni rött till blond- på mindre än 6 månader

Så denna gång kom hon springandes och sa att hon ville bli blond. Omöjligt sa jag! Men hon får ofta som hon vill och efter två timmar va tösen blond! 

Jag rekommenderar att ni inte gör detta hemma om ni inte har nån frisör i familjen för detta är otroligt svårt att få på bara en behandling! Men med lite magic hands och kunskap från min tid i skola och även lärdom i jobbet lyckades jag och är skitnöjd!! 

Så- det omöjliga ÄR möjligt om man vet vad man hör och har turen att färgen vill släppa på en behandling. Oftast leva det otroligt mer tid men se detta som en  inspiration om du sitter där hemma och vill bli ljus! Men låt det ta den tid det behöver, snälla! 
(Detta är resultatet innan och efter- pch ja, det är sant)
2014-02-24 @ 18:35:52 Permalink 2. EXTENSIONS Kommentarer (38) Trackbacks ()


Hur man får blont hår skonsammast

Nu går vi mot ljusare tider och med det sagt så vill många bli ljushåriga igen. Det roliga är att många kunder är såhär- lika så jag. Många vill ha det omöjliga möjligt. Många kommer till mig och vill gå från brunt till blont på en och samma behandling- och oftast är det i princip omöjligt. 

Jag brukar alltid säga att bli blond kräver tid- dels för att det skadar ditt hår varje gång man behandlar det men det som folk ofta inte vet är att tiden från första behandlingen till nästa kommer göra dig ljusare än vad du är när du går från salongen. 

Man ska alltid göra det skonsammast för håret- även om det krävs längre tid, men jag som frisör tänker alltid på mina kunders hår och inte hur ljust vi kan få dom på en behandling- utan jag vet att det kommer hända grejer när man börjar denna processen. 

Så tänk på det när ni nu ska bli ljusare till våren. Lyssna på eran frisör- och på eran magkänsla! Solen kommer fram mer och mer och därav kommer du bli ljusare. Ibland går det på en behandling men ibland får man räkna med fler behandlingar. 2014-02-23 @ 15:36:20 Permalink 1. HÅR & SKÖNHET Kommentarer (5) Trackbacks ()


En hel burk inpackning!

Mitt hår har på senaste tiden levt sitt eget liv. Varit livlöst, frissigt, fult och helt hopplöst. Så nu ikväll tog jag mig an det. Fram med inpackningen i handdukstorkat hår och smackade i en hel burk hårinpackning och lät den sitta i en timme

Sedan fönade jag det torrt efter jsg sköljt och håret blev som nytt! Imorrn får det bli lite toppning på kalufsen. 

Om ni nu känner att erat hår behöver en boost- gör så att- i med sjukt mycket inpackning, låt sitta och sedan skölj så kommer de ge otrolig näring till håret i den här torra vinterluften. 

Sen gäller det ju att det är en bra inpackning!2014-02-20 @ 22:30:04 Permalink 1. HÅR & SKÖNHET Kommentarer (4) Trackbacks ()


RSS 2.0