Alexandra "Kissie" på finbesök

I veckan som gått har jag haft så himla roligt! Det har jag alltid på jobbet! Men kunderna denna vecka har spridit sån glädje i detta regn! 

I onsdags kom Alexandra "Kissie" på besök igen efter några månaders uppehåll. Det var dags att fräscha till pch förnya oss lite- både färgmässigt och längdmässigt på hennes frisyr. 

Det jag då inte visste denna morgon var att det skulle va ett filmteam som skulle filma under besöket men det gick kanonbra! Otroligt roliga och duktiga personer! 

Denna gång var det dags att ta ut allt löshår, fixa nytt och färga lite. Från att ha gått från silverfärgad till lite guldigare till att nu vilja bli platinablont! Sagt och gjort. Jag gillar utmaningar så detta skulle väl gå vägen. Efter lite trixande så var Alexandra otroligt ljus- platina, lite kallare än vad hon ville men både hon och jag vet att hon är otroligt guldig så vi visste vad vi gjorde. Sen blev det en liten förtjockning på det! 

Blev ju skitsnyggt! Tusan va hon passar i det kalla tonerna! 


Kommentarer
Postat av: Lin

Hej är intresserad av en Hårförlängning, skulle du kunna höra av dig till mail jhf_@hotmail.se Med vänlig hälsning,

2014-04-18 @ 10:01:02
Postat av: Janina

Hej!
Undrar om man kan få håret fixat av dig i Sthlm? :) Är nämligen relativt ljus brunett med mycket varma toner, skulle verkligen vilja få en askig nyans! Hur mycket skulle det kosta hos dig? (P.s vad kan man göra hemma?)
Tack för en superbra blogg!! :)

Svar: Hej :) de e självklart att du kan göra de hos
Mig :) men i salongen isåfsll :) ett pris är svårt att säga utan att sett ditt hår. Kommer vi behöva avfärga eller räcker de med slingor. Allt sånt kostar olika :) ja tycker du ska göra så lite som möjlig hemma om du sen vill att en frisör ska göra. Många kommer inte göra det om det är gjort hemma innan
emma andersson - Frisörblogg & Hårblogg

2014-04-18 @ 10:06:17
Postat av: Jenniey Love

Oj det blev ju super snyggt:)

2014-04-19 @ 20:03:09
URL: http://prinsessanjenniey.blogg.se/
Postat av: Linda

det gjorde du bra!

2014-04-19 @ 20:07:13
URL: http://liveforthelove.blogg.se/
Postat av: Janina

Pratat med andra frisörer och det ska tydligen endast räcka med en toning som troligtvis kommer hålla som en färg då mitt hår är såpass "uppluckrat" redan, detta då i en kall nyans :) Vad heter salongen och var ligger den?

Med vänlig hälsning, Janina :)!

Svar: Så länge du inte vill bli ljusare än vad du är så går det absolut :)
Rapunzel Of Sweden
emma andersson - Frisörblogg & Hårblogg

2014-04-20 @ 20:13:51
Postat av: Annster

Så fint :)

2014-04-20 @ 20:35:55
URL: http://annster.se
Postat av: Linda

Hej, har en fråga och hoppas verkligen du kan hjälpa mig!
Är naturligt blond men har varit brunett i något år nu. För några månader sen gick jag till en frisör då jag ville bli blond igen. Hon sa att det skulle bli väldigt svårt och efteråt hade jag en rödaktig färg i håret. Typ orange/röd/koppar. Färgen har nu blekts lite och är mer åt det guldiga/gula hållet med röda pigment i men vill verkligen bli blond igen. Gjorde en sligning förra veckan men det bli knappt någon skillnad och frisören säger att det är i princip omöjligt att bli blond. Stämmer det eller hur ska jag gå tillväga?

Svar: Hej :)
Det är absolut inte omöjligt men många frisörer vågar oftast inte ta sig an det om det ligger röda pigment under. Men e de nån brunröd eller mer guldig? Ja skulle slingat i omgångar o lagt en askig ton på varje gång. Jag har skrivit ett inlägg om just sitt peoblem. Sök på gå "från rött till blont hår" så brukar de komma upp
emma andersson - Frisörblogg & Hårblogg

2014-04-21 @ 19:36:24
Postat av: Linda

Färgen är mer åt det guldiga hållet nu. Inget brunt i det. Okej det ska jag göra. Tack för hjälpen! :)

2014-04-21 @ 20:49:55
Postat av: Medina

Hej! Jag vill göra en ombré på mig själv, ska jag köpa ett sånt ombré-kit och följa det, eller vanlig hårfärg färga topparna på en gång eller borde jag slinga för att jag ska få en mer naturlig look? Tack på förhand!

Svar: De e inte värt att göra de hemma. Dom kitten är inte jättelätta att göra med. :(
emma andersson - Frisörblogg & Hårblogg

2014-04-27 @ 22:47:02
Postat av: Christin

Hej! Undrar om Revlons färgbomb Silver platinum är som färg som inte går bort? Anledningen till att jag frågar är att jag först var hos frisören och skulle ljusfärga utväxten men det slutade med att vi lade i en kall toning också och resultatet blev en gråaktig ton. Jag gick sedan tillbaka för att det bara såg dassigt ut. Hon sköljde då igenom med blekning och håret har aldrig varit så fint som då. För en vecka sedan hade jag i revons silverbomb som jag brukar ha då och då men jag tycker att håret blivit mörkare nu efter den och jag vill så gärna ha det så blont som möjligt i en varm nyans. Tror du det går bort eller biter den sig fast?

Tack på förhand!

Svar: Den kommer tvättas ur med tanke på att det bara är en inpackning med färgpigment. När du har en kall ton på håret känner man sig ofta mörkare. Om ditt hår klarar mer böekning kan du görs det men råder dig att göra det hos frisör :)
emma andersson - Frisörblogg & Hårblogg

2014-05-20 @ 06:46:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0