Alexandra "Kissie" på finbesök

I veckan som gått har jag haft så himla roligt! Det har jag alltid på jobbet! Men kunderna denna vecka har spridit sån glädje i detta regn! 

I onsdags kom Alexandra "Kissie" på besök igen efter några månaders uppehåll. Det var dags att fräscha till pch förnya oss lite- både färgmässigt och längdmässigt på hennes frisyr. 

Det jag då inte visste denna morgon var att det skulle va ett filmteam som skulle filma under besöket men det gick kanonbra! Otroligt roliga och duktiga personer! 

Denna gång var det dags att ta ut allt löshår, fixa nytt och färga lite. Från att ha gått från silverfärgad till lite guldigare till att nu vilja bli platinablont! Sagt och gjort. Jag gillar utmaningar så detta skulle väl gå vägen. Efter lite trixande så var Alexandra otroligt ljus- platina, lite kallare än vad hon ville men både hon och jag vet att hon är otroligt guldig så vi visste vad vi gjorde. Sen blev det en liten förtjockning på det! 

Blev ju skitsnyggt! Tusan va hon passar i det kalla tonerna! 

2014-04-14 @ 20:46:36 Permalink 1. HÅR & SKÖNHET Kommentarer (10) Trackbacks ()


Jag vill också bli ljusare!

Jag är otroligt sugen på att bli ljusare.  Ha kvar min ombre men att göra den mer markant och mörkare underhår. Inte så att det ser ut som a la 90-tal färgning utan en modern tappning! 

Va tror ni? En ljus och fin ombre?? 
2014-04-01 @ 22:52:12 Permalink 1. HÅR & SKÖNHET Kommentarer (8) Trackbacks ()


RSS 2.0