De börjar hända grejer!

Nu har jag hunnit med det ena och det andra. Ny anställning på jobbet är det första!!

För det andra så ska Rapunzel of Sweden-salongen i Stockholm flytta in till stan!!!! Vi lämnar hamnen och hamnar på Regeringsgatan, 5 minuter från t-centralen!! Så den 4-5 oktober har vi invigning och kommer ni bjuds det på bubbel, goodiebags och rabatt på behandlingar vid bokning! Jag vill ju träffa alla söta läsare!

För det tredje har jag uppnått mitt sista mål jag hade- såklart kommer fler mål men för dom få jag hade. Det målet var ju att skaffa en.... lägenhet!! Dock är det för nu bara en andra hand men det är iallafall en 2a- 30 min från jobbet så jag är mer än nöjd!! Känner att allt verkligen är möjligt bara man har rätt inställning och viljan. Se bara hur långt jag kommit på bara 2år!

Så tvivla aldrig på er själva! Ni är grymma och ni fixar det ni vill göra så det är bara att kämpa och låt ingen dålig energi dra ner er!!


Kommentarer
Postat av: Maddiie

Vad roligt, grattis :)

2013-09-12 @ 12:23:10
URL: http://maddiie.blogg.se
Postat av: Nea

Får vem som helst komma? :o

Svar: Vem som helst är välkommen :) hoppas vi ses då :)
emma andersson - Frisörblogg & Hårblogg

2013-09-12 @ 14:05:57
URL: http://neapeah.se/
Postat av: Ina

Vad roligt!! :D

Du! Jag har en akut fråga här gällande min chefs dotter, å du min stora frisörguru! =)
Dottern har superblont hår som naturlig hårfärg, sedan tonade hon det med "ica-toning", sedan ville hon ha tillbaka sitt ljusa hår och köpte en avfärgning på ica. Nu är hennes utväxt blond med har dassiga längder med kopparfärg i. Nästa vecka skall hon ta skolfoto och få ordning detta tills på måndag. Hur rekomenderar du att hon skall få ordning på sitt hår?

Kram :)

Svar: Hej :) hon kan alltid prova avfärga längderna som e orangea men jag rekommenderar aldrig att göra det hemma då håret kan gå av. Sedan måste hon lägga en kall toning som får bort dom varma färgerna. En kall toning är ofta en askblond färg. Ni vill inte göra det hos frisör??
Men självklart måste vi ses :) kom förbi på invigningen :) tack fina du :)
emma andersson - Frisörblogg & Hårblogg

2013-09-13 @ 10:16:56
URL: http://inas.se
Postat av: Angelika G

Bra jobbat Emma! Grattis till lägenheten!

2013-09-14 @ 10:17:13
Postat av: Ina

Å apropå inget så vill jag banne mig träffa dig den dagen jag tar mig upp till sthlm! Haha, stalkervarning ;) Tycker bara du verkar vara en sån jäkla skön person! :)

2013-09-15 @ 12:01:57
URL: http://inas.se
Postat av: Jennie

Du är så himla vacker! Min högsta dröm är att bli frisör. Finns det CSN-berättigade frisörutbildningar?

Svar: Men tack så jättemycket. Va glad ja blir :). Det finns en i Malmö som jag gick :) Leep school Of Hair. Sen vet jag att det även finns i Sthlm sen vet jag inte så många fler :(
emma andersson - Frisörblogg & Hårblogg

2013-09-17 @ 20:14:08
Postat av: Ellen

Åh vilken bra blogg du har! JAg har en liten fråga... Jag har haft alla möjliga hårfärger men när jag har försökt att blondera mig har det alltid blivit misslyckat... orange och sånt. Och just nu har jag svart hår och vill gärna bli blond. Dock har jag varit rödhårig för ungefär 6 månader sedan, och färgar normalt en gång per var 3 månad... Om jag nu skulle färga blont, skulle det bli misslyckat? Har dock aldrig avfärgat det så kan felet ligga i det tror du? Skulle det ens gå att färga blont? Har du några tips eller kommer håret falla av helt och hållet? :D

Svar: Hej Ellen. Blondering och avfärgning är samma sak :) du kommer inte kunna bli blond på en gång- och absolut inte om du har röda pigment under det svarta. Jag har skrivit ett inlägg om att gå från mörk till blond. Det bästa e absolut slingor. Och i flera flera omgångar :) hoppas det va lite tips på vägen :) har du fler frågor så hör bara av dig :)
emma andersson - Frisörblogg & Hårblogg

2013-09-21 @ 22:36:51
URL: http://www.ellensphotos.blogg.se
Postat av: BokaHälsa

Hej,
Vi har en nystartad sida, www.bokahalsa.se och söker just nu både kunder och hjälp med att få uppmärksamhet kring vår sida, skulle du kunna tänka dig att länka till vår sida från din blogg?

2013-09-23 @ 09:30:21
URL: http://www.bokahalsa.se
Postat av: BokaHälsa

Hej,
Vi har en nystartad sida, www.bokahalsa.se och söker just nu både kunder och hjälp med att få uppmärksamhet kring vår sida, skulle du kunna tänka dig att länka till vår sida från din blogg?

2013-09-23 @ 09:30:27
URL: http://www.bokahalsa.se
Postat av: AmandaAdelin

Hej, jag har jättesvårt att få mitt hår att hålla sig rakt det blir lockigt direkt då jag går ut och har provat olika produkter för att få håret att hålla sig rakt men inget tycks hjälpa. Nu är det så att jag vill sätta in löshår och då ser det ju dumt ut när mitt hår inte håller sig rakt, kan man fixa det? så löshåret smälter in i ens eget hår fastän det blir lite lockigt? har du några tips på hur man får håret att hålla sig?

Svar: Hej!!
Vet du- jag har samma problem med att håret lockar sig när det är fuktigt ute :) jag brukar använda osis värmeskydd. Då håller sig mitt hår platt även när det duggar ute. Den ska vara fuktresistent så den funkade superbra på mitt hår då jag alltid plattar.
emma andersson - Frisörblogg & Hårblogg

2013-09-23 @ 11:40:22
URL: http://amandaadelins.blo.gg/
Postat av: emelieortegren.blogg.se

Superhärlig blogg! Hoppas du kommer uppdatera mera snart.
Tänkte höra med dig vad du tänker angående pojkfrisyrer till hösten nu? Fortfarande hett? Jag tänker mig en isblond frisyr med längre uppe på hjässan.

Svar: Go hard!!!! Sjuuuuikt hett nu!!!! Med höstens mode med långa kappor och stora halsdukar kommer d va snyggast på stan. Tycker verkligen du ska köra på en pojkfrippa med längre upptill :)
emma andersson - Frisörblogg & Hårblogg

2013-09-23 @ 20:48:16
URL: http://emelieortegren.blogg.se/
Postat av: emelieortegren.blogg.se

Å vad roligt att du svarade! Jag slår till när jag får pengar nu den 25e :D
Hoppas på lite uppdateringar på bloggen nu ^^

2013-10-01 @ 19:43:29
URL: http://emelieortegren.blogg.se/
Postat av: Sanna

Hej! Jag skulle vilja sätta i extensions.
Vad kostar du ? och hur bokar man en tid med dig? :) jag vill ha 100 slingor :)

Svar: Hej :)
Jag jobbar bara i salong. Priset beror lite på vad man önskar :) har du några funderingar på längd och metod :)
emma andersson - Frisörblogg & Hårblogg

2013-10-13 @ 17:44:25
Postat av: Ngelica

Är du kakan hermanssons syster? :)

Svar: I Wish is was men det är jag icke :)
emma andersson - Frisörblogg & Hårblogg

2014-01-10 @ 23:59:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0