Rapunzelresa till Umeå & Rapunzel-invigning

Det har hänt mycket nu dom senaste veckorna. Som ni kanske vet så har Rapunzel Sthlm varit mitt uppe i en enorm flytt- in till stan! Det har även hunnits med att resa till huvukontoret uppe i Umeå och träffa alla underbara människor bakom hela Rapunzel of Sweden.
 
Vi kan ju börja med resan till Umeå. Jag va astaggad! Jag, Emelie, Lisa och Nathalie tog planet tidigt på morgonen och mötte upp Göteborgsgänget, Nataly, Jessica och Patrik på flyget. Heeeeeelt otroligt magiska personer. Väl uppe i Umeå så fick vi runvandring och träffa alla som jobbade där uppe.
 
Det är ganska galet vilka bilder man fått i huvudet som inte alls stämde. Man tror ju en person ska se ut som ditten och datten men så är det inte. Hela nya huvudkontoret, nya salongen, lagret- allt va helt otroligt gjort! Det va så stort och så himla fint!!!! Träffade alla goa på kontoret, alla i lagret och sötnosarna till töser i våran kundtjänst. Therese och Linda berättade även att dom kommer ihåg mig från innan tiden på Rapunzel- då jag fortfarande pluggade nere i Malmö. Dom kommer ihåg min blogg och att jag ville ha samarbete med dom då- och idag står jag och har dom som kollergor. Helt otroligt!!!
 
Hann med utbildningar, möten. framtidsplaner och en skön AW. På fredagen när vi skulle hem var man helt utmattad och exalterad inför våran flytt till nya salongen. Nya tag, ny energi!
 
Dagarna efter så var det dags för flytt! Packade ihop allt i gamla salongen. drog iväg till nya och började renoveringen. Måla, bygga ihop möbler och fixa och trixa så vi fick den rätta känslan! Världens skönaste crew som vi jobbade med den veckan måste jag också säga!
 
När då invigningen kom. Den invigningen som vi väntat så så länge var äntligen där. Den va magiskt. Allt va magiskt. Jättemycke folk, bubbel, goodiebags, personal, familj, vänner, styling, och allt därimellan. Invigningen blev en succe! Så otroligt fin respons vi fick och att vi fick dela öppningen med så roliga personer va jättekul!
 
Så nu har ni oss på Regeringsgatan 67 i Stockholm så titta förbi när ni får tid sötnosar!
 
BILDER FRÅN UMEÅ
 
 
 
BILDER FRÅN STHLM INVIGNINGEN
 

Kommentarer
Postat av: Moa - hobbyfotograf

Hej!

Jag har blont hår, men vill göra något med det! De som är brunetter kan ju t.ex lägga i bara en röd slinga i luggen vilket jag tycker är super snyggt! Men inte lika snyggt i blont hår. Vad skulle man kunna ha för färg i slingan i blont hår? :)

Svar: Hej" Det finns tusen olkika varianter på slingor och metoder för att framhäva ett ljust hår. Jag älskar ju pastell tex. Samtidigt som jag gillar dedär lite mer vågade slingorna. Det är jättesvårt och säga hur man ska göra och inte göra då det skiljer sig så fruktansvärt mycke från kunden. Men jag tycker absolut du ska lägga all fokus framtill så det väcker uppmärksamhet på ett snyggt sätt :)
emma andersson - Frisörblogg & Hårblogg

2013-11-01 @ 20:10:22
URL: http://moahakansdotter.blogg.se/
Postat av: Moa - hobbyfotograf

Svar: Tack för ditt svar :)

2013-11-04 @ 10:46:14
URL: http://moahakansdotter.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0