Getting my hair done

Nu sitter ja och Jennie i nya Rapunzelsalongen och ska fixa långt hår igen. Dagarna är långa med tanke på allt med invigningen som är nu på fredag och lördag. Salongen är helt magiskt så ja tycker alla som har vägarna förbi ska komma och hälsa! 


Lite bilder på kaoset som varit.

Kommentarer
Postat av: emelieortegren.blogg.se

Önskar jag hade bott i sthlm för då hade du fått klippa pojkfrippa på mig! Lycka till med invigningen!

2013-10-02 @ 11:01:12
URL: http://emelieortegren.blogg.se/
Postat av: Sandra

Hej! Vill börja med att säga att jag älskar din blogg och dina bilder, jätte fin! :)
Jag är rödhårig nu, med svart under. Den svarta färgen är rätt så urtvättad.. färgade senast i början på sommaren. Men övriga håret använder jag kashmir red Schwarzkopf.. Ganska så ny färgat! Jag vill göra en förändring.. Vill ha ljusbrunt hår med blonda toppar.. Och jag vet inte hur jag ska gå till väga. Min riktiga hårfärg är blond. Snälla hjälp mig :)

Mejla jätte gärna :)
s.jagenstedt@hotmail.se

Kram

Svar: Hejsan!
Det är alltid jättesvårt att få bort röda och svarta pigment. Du måste bleka håret och det tycker jag inte du ska göra hemma utan hos frisör. Men man kan aldrig garantera hur slutresultatet blir. Det kan krävas mer än en behandling :(
emma andersson - Frisörblogg & Hårblogg

2013-10-10 @ 15:35:21
URL: http://sazsa.blogg.se
Postat av: Dalja

Hejheej:)) jätte bra blogg! Undrar hur mkt de kostar att gör hårförlängning 50cm i rapunzel? Eller om du kan nån annan bra ställe:)) hihiii, tacksam om du svarar tillbaka i min blogg som kommentar så snabbt som möjligt . Kraam

Svar: Hej :) kostnaden beror lite på vilken kvalité du vill ha och hur många slingor du behöver men vanligtvis ligger priset runt 3000-4000kr :) hoppas du bokar en tid hos oss :)
emma andersson - Frisörblogg & Hårblogg

2013-10-13 @ 18:28:13
URL: http://daljas.blogg.se
Postat av: Julia

Hej! Jag vill gärna färga mitt hår i extremfärger. Och är just nu brun/rödhårig. Min frisör säger att jag måste klippa av håret till axlarna för att det kommer gå av. Vilket jag inte vill. Och hon säger att det inte går. Jag tror inte på henne för jag har sett flera som har extremfärger och har kvar sitt hår långt. SÅ jag har bestämt mig för att göra det hemma och undrar vilket som är det bästa sättet att göra det på! Kram!

Svar: Angående klippningen så har jag ingen aning om varför hon aa att du måste klippa det. Är det slitet?? Måste du bleka inna du färgar extremfärgerna?? De finns tusen frågor innan jag kan svara men du måste ju vara ganska ljus om det ska bli bra. Vet att många använder chockfärgerna men jag har inte jättestor koll på jemmafärgerna tyvärr :(
emma andersson - Frisörblogg & Hårblogg

2013-10-17 @ 17:12:20
URL: http://soldies.blogg.se
Postat av: Julia

Nej mitt hår är inte slitet. Jag har väldigt bra kvallite på håret. Jag tänkte att det blir bäst om jag slingar en massa med 2-4 veckors mellanrum tills det är den färgen jag behöver ha. Jag har även helt tappat förtroendet för min frisör för det hon sa.

Svar: Det kan du absolut göra :) de tycker jag låter som en jättebra ide :)
emma andersson - Frisörblogg & Hårblogg

2013-10-17 @ 18:31:57
Postat av: Elli

Hej tack för en superbra blogg!
Jag har keratinvax förlängning isatt i mitt hår (från er såklart!) och undrar om jag kan ha i silverschampo (från Matrix) i hårbotten utan att vaxet löses upp? Jag läste på baksidan och det innehåller alkohol så vågar inte chansa :)

Svar: Ja de kan du göra. Många av våra kunder gör det. Men man gör det på egen risk. Vaxet bör inte ta skada :)
Tänkte du hela serien eller bara nån viss produkt?? Jag har faktiskt inte så stor koll på den serien. Men moroccan pil innehåller också lite silikoner men funkar oftast bra man får prova sig fram lite :)
emma andersson - Frisörblogg & Hårblogg

2013-10-20 @ 14:00:11
Postat av: elli

Jo juste glömde fråga om keune so care serien om den funkar för vaxet med? :)
Tror den innehåller lite silikon.. Men har blivit tillsagd att det ska gå bra ändå, men känner mig lite osäker :)

2013-10-20 @ 14:29:09
Postat av: Sandra Andersson

Hej Emma!
Det är Sandra igen, du jag tänkte på en sak för att få bort det röda kan man inte köpa en färgbomb i brun färg och tona ner håret innan man börjar färga det brunt?

Svar: Inåackningarna med färgpigment tillför bara färg. Tror inte dom funkar dom en täckande färg :(
emma andersson - Frisörblogg & Hårblogg

2013-10-20 @ 18:21:11
Postat av: emma

hejsan!
jag är naturligt blond och har väldigt kruligt hår, jag har nu i över 6 månader skippat plattången, varit jätte rädd om håret, gjort inpackning 2-3 gånger i veckan, testat såna tabletter för håret som finns. men ändå blir de varken längre eller mindre slitet. gör jag något fel eller har du något annat tips?

Svar: hej emma! :D använder du rätt produkter? du kanske bara har torrt hår och inte slitet. då måste du behandla håret därefter så du inte behandlar fel. sen är det jätteviktigt med att toppa sig då och då :)
emma andersson - Frisörblogg & Hårblogg

2013-10-22 @ 15:51:56
Postat av: Marri

Hej!

Jag har äkta råttfärgat mellanblont/mörkblont hår naturligt. Hade en utväxt på ca 4-5 månader när jag hos frisör gjorde massor av folieslingor för att bli blond. Resultatet blev bra och jag fick en blond ton som gick i guldblont till askblont till ljusbrunt i olika toner.

Men så tröttnade jag och ville bli mörkare till hösten. Jag köpte toningsschampo fr Poly Color nr 22 (mörkblond). Tog en såpass ljus för jag misstänkte att resultatet skulle bli mkt mörkare- och jag hade rätt. Färgdjupet och tonen blev jättefint! En Mörkblond/ljusbrun/mellanbrun ton som är rätt så neutral. Dock syns mina slingor fortfarande då min utväxt är lite mörkare än resten (vilket är helt ok) men hur ska jag gå till väga för att färgen ska bli mer "hel" på det tidigare slingade? Har på nåt ställe i underhåret att det är nån fläck ljusare på slingorna. Ska jag köpa ett paket till och låta sitta i håret, ska jag köra på en färginpackning? Har du nåt råd att ge?

Svar: Hej :) kul att färgen funkade så bra på dig. Ett toningsschampo är ju ingen permanent färg utan tvättas ur mer och mer ju mer du tvättar håret och till slut har du ditt ljusa igen. Jag tycker du ska köpa en riktig toning och färga med så blir det mer permanent :)
emma andersson - Frisörblogg & Hårblogg

2013-10-26 @ 13:06:34
Postat av: Claudia

Jag måste bara säga att om du hade vart smal som alla oss andra så hade du kunnat vara söt, men nu ser du ut som en tjejversion av Shrek. Och det är ingen komplimang gumman, gå ner i vikt!

2014-01-27 @ 19:39:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0