Det lilla gör så mycket

Jag vill inspirera folk om att det som ser svårt ut oftast är väldigt lätt. Jag är sjukt deppig över att det är mer mörkt än ljust ute nu och det tär på humöret. Igår eftermiddag på jobbet kände jag mig helt slutpumpad. Stod med en av mina stamkunder när en tjej kom gram och berättade stt hon gillade min blogg och tyckte att jag skulle fortsätta blogga. Att man får såna fina ord är så sjukt värdefullt! Jag värdesätter det så fruktansvärt mycket så när mitt depphumör va är som värst kom denna unga dam och förgyllde hela min kväll!!! Världens finaste. 

Så ta vara på alla fina ord och komplimanger för dom växer inte på träd. Och va inte rädd att ge komplimanger till nån främling-man blir verkligen glad!!


Kommentarer
Postat av: Kristin

Jag hoppas oxå att du kommer igång och bloggar igen, älskar din blogg. Undrar om du har lust att göra ett inlägg IOM extensions i kortare hår/ en utväxt page. Mitt är nu 14cm i mittbenan, 9cm i håret bakom örat och kortaste nackhåret 7cm ca. Går det att få en hyfsat fin hårförlängning då? Har du gjort någon förlängning i kort och kan visa? Kram :)

Svar: De går att få en förlängning i det håret men svårt att få det helt 100% bra. Det beror lite på hur ditt hår ser ut. :) ska försöka lägga upp bilder från en kund med kort hår :)
emma andersson - Frisörblogg & Hårblogg

2013-11-27 @ 16:43:12
Postat av: Annika

Hej! Jag tycker också att din blogg är sjukt bra! När jag hittade den första gången sträckläste jag hela arkivet typ haha! Det finns många bloggar om smink och skönhet men få om hår så jag tycker verkligen att din blogg fyller ett litet tomrum här på nätet! Jag gillar speciellt dina frisörtips och när du testar nya produkter :) Kram!

2013-12-02 @ 21:51:33
Postat av: Ina

Och jag instämmer! :D Älskar din blogg och din sjukt vackra utstrålning!:)

Svar: Tack superfina du! Du inspirerar mig massor! Slutar med godis nu i 2v o de går jättebra. Får bra motivation av dina tips! :)
emma andersson - Frisörblogg & Hårblogg

2013-12-07 @ 13:43:49
URL: http://inas.se
Postat av: Ina

Ååååh, bra jobbat!! :D Vad glad jag blir av att läsa din kommentar :D Hej å hå, kör på! :D

2013-12-08 @ 14:25:50
URL: http://inas.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0