Går mot ljusare tider

Sitter nu i frisörstolen och släpper all mitt kontrollbehov till Emelie. Hon får äran att göra mig ljusare. Dock inte med slingor det ville jag inte ha. Vi körde på fri hand för att få effekt och inte bli blond.

Än så länge känns det superbra. Hon fick även klippa mitt barr som va rena skatboet och katastrof. Men det brukar väl va så att frisörer misshandlar sitt eget hår tyvärr. Men nu ska det bli ändring.


Kommentarer
Postat av: Mariélle

Hej Emma!
Jag har en frisörfråga till dig - Jag har rött, naturligt hår. Skulle säga att det är mer koppar, eftersom det är lite mörkare. Nu har jag bestämt mig för att ljusa upp det lite - som du sa: vi går mot ljusare tider! Det kommer bli strawberryblond för min del, just för att få behålla den röda tonen :) Men sen är jag såå sugen på en ljus ombre i topparna. Riktigt riktigt ljus. Tror du det skulle passa? Och hur ska man hålla det ljusa i trim? Jag har införskaffat färgshcampo och inpackning, men ska jag fixa en färgbomb till det blonda eller kan jag schamponera allt i ett och samma shcampo? Tacksamt för svar - tycker om din blogg! Kramar

Svar: Hej marielle :)Det går ansolut att bli ljus och strawberryblond e dödligt läckert!!!!! Om du ska bli jättejätteljus i topparna kommer du behöva bleka upp dom om dom är färgade. Då kommer det bli bra gult som du sedan måste ta bort. Gr med toningar. Det kommer sedan hålla sig ljusare än det andra.

En färgning reagerar olika på olika hår. Dom blir (oftast) mörkare och mörkare ju längre den sitter i så ska du använda en sån och inte vill ha på toppar à måste du skydda dom med tex balsam innan. :)

Hör av dig om du har fler frågor :)
emma andersson - Frisörblogg & Hårblogg

2013-05-15 @ 20:17:33
URL: http://medeia.webblogg.se
Postat av: Hanna

Har ett litet problem och tänkte kolla om du kanske har ett svar på det.
Jag blekte mitt hår för ungefär en månad sen och nu dom senaste 2 veckorna så har jag börjat tappat hår. Inte i tussar utan när jag borstar det, det far av jättemycket känns det som. Det är som korta strån runt 1-4 cm som far av. Jag har testat bytt borste ifall det var hår som trillade av från borsten, men icke. Jag undrar nu hur jag ska göra? Ska jag köpa nån hårolja eller nåt annat, en hårinpackning eller något sånt. Jag har även fått tovigt och typ torrt hår, använder ändå hårinpackning minst en gång i veckan. Jag använder mig av Tresemmes Schampo, balsam och inpackning. Tacksam för svar, kram!

Svar: Hejsan
Ditt hår har säkert tagit skada av blekningen då du blekte det innan. Jag tycker du ska köra på hårinpackning varje gång du tvättar håret så det får dra till sig all näring. :)
emma andersson - Frisörblogg & Hårblogg

2013-05-16 @ 20:13:07
URL: http://hannawestiin.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0