Balen börjar närma sig

Studentbaler och avslutningsbalerna börjar närma sig med stormsteg. Och många tjejer letar balklänningar och funderar starkt över hur dom ska glänsa på röda mattan. Men klänningen är inte allt, man måste ha en helhet, en röd tråd igenom allt.
 
Frisyren till balen är lika viktig som klänningen. Men vad ska man då ha för uppsättning? Alla vill eller kan kanske inte gå till en frisör och få en fin uppsättning, eller så är alla tider uppbokade. Ja då måste man ha en backup att kunna göra det själv.
 
Jag personligen tycker att less is more! Har du en riktigt pampig klänning så kanske inte håret kan vara lika pampigt, då kan det lätt uppfattas som för mycket. Jag brukar säga att med en tubtopklänning kan man antingen ha uppsatt eller nedsläppt. I det läget kan smyckena ha stor betydelse. Med ett stort smycke tycker jag en heluppsättning är snyggast medans ett fint pärlhalsband och nedsläppta lockar är grymt läckert!
 
Tänk på helheten till klänningen. Va har du för smycken? Häng-örhängen- ja då tycker jag du ska ha uppsatt, har du stort halsband tycker jag uppsatt med kanske lite nedsläppt. Har du diskreta och enkla smycken och en super pampig klänning kan du ha utsläppt men en elegant frisyr.
 
En bra inspirationssida som har jättefina uppsättningar och tips är www.thebeautydepartment.com. Det är några tjejer som driver den bloggen och den är riktigt grym! Där visar dom steg-för-steg hur du kan göra olika uppsättningar! Tipsar starkt att ni spanar in den sidan.

Kommentarer
Postat av: Madde

Åh minns min studentbal när jag fixade mig hemma hos dig! Så mysigt!!

2013-06-23 @ 17:05:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0