Stylade emelies svall innan AW

I förrgår blev det en spontanare med töserna på jobbet minus Nattis.Det började med att jag stylade Emelies svall efter jobbet. Jag ville verkligen få till dom där fylliga och maffiga lockarna så jag lovkade massor lockar och rörde dom inte innan dom hade svalnat sedan så ruffsade vi bara till dom och gjorde massa volym!
 
Sen drog vi vidare till Jensen Bofhus och käkade- och där var det väl mer eller mindre kaos. Men maten va helt okej god och pga all väntan så fick vi en gratis tre-rätters middag. Inte illa pinkat endå. Hade en supertrevlig kväll men va helt slut när jasg kom hem.
 
2013-05-26 @ 12:21:38 Permalink 1. HÅR & SKÖNHET Kommentarer (2) Trackbacks ()


Gröna missfärgningar i håret (favorit i repris)

Tänkte dela med mig av ett äldre inlägg som jag skrev för två år sedan. Nu vill många bli blonda eller så åker många utomlands och håret kan få gröna missfärgningar. Läs då detta favorit-inlägg från bloggen! 
 
(Läs; Detta är inget som fungerar om ni färgat från brunt till blont!)

Har ni hört att blondiner tex inte ska bada i badhus och klorerat vatten efter dom färgat håret? Då kan dom få gröna missfärgningar på håret- och det stämmer. Dock är det inte kloret som gör dessa missfärgningar så det behöver ni inte oroa er om. Det är nått som kallas kopparsalter som oftast skapas i metallrör (invecklad och ointressant historia). Har ni ett vatten med mycket kopparsalter i och skulle duscha och se att håret fått en grön missfärgning så kan ni lösa det på ett superenkelt sätt.

ASKOBINSYRALÖSNING / C-VITAMIN

Yes, simple as hell. Är det så att ni fått en grön missfärgning så kan ni gå och köpa antingen c-vitamin eller askobinsyra som finns på apoteket. Tror att det kan finnas i matbutiker med vid kryddorna men inte helt hundra. Detta sliter absolut inget på håret så ni kan göra det flera gånger om missfärgningen inte skulle försvinna.


Hur ska ni göra då?
Om ni tar askobinsyra ska ni blanda två matskedar med läs: ljummet vatten! Viktigt att det är ljummet annars kommer inget hända. Denna blandning ska ni sedan hälla i håret och glöm inte längderna. Sedan ska ni "gnugga bort detr gröna" i håret så det verkligen sätter sig. Massera och gnugga sen så tvättar ni ur det. Håret kommer då kännas lite torrt men det gör inget. Lite hårinpackning och ni är back on track!
2013-05-09 @ 22:00:00 Permalink 1. HÅR & SKÖNHET Kommentarer (0) Trackbacks ()


Går mot ljusare tider

Sitter nu i frisörstolen och släpper all mitt kontrollbehov till Emelie. Hon får äran att göra mig ljusare. Dock inte med slingor det ville jag inte ha. Vi körde på fri hand för att få effekt och inte bli blond.

Än så länge känns det superbra. Hon fick även klippa mitt barr som va rena skatboet och katastrof. Men det brukar väl va så att frisörer misshandlar sitt eget hår tyvärr. Men nu ska det bli ändring.

2013-05-06 @ 16:52:57 Permalink 1. HÅR & SKÖNHET Kommentarer (2) Trackbacks ()


Balen börjar närma sig

Studentbaler och avslutningsbalerna börjar närma sig med stormsteg. Och många tjejer letar balklänningar och funderar starkt över hur dom ska glänsa på röda mattan. Men klänningen är inte allt, man måste ha en helhet, en röd tråd igenom allt.
 
Frisyren till balen är lika viktig som klänningen. Men vad ska man då ha för uppsättning? Alla vill eller kan kanske inte gå till en frisör och få en fin uppsättning, eller så är alla tider uppbokade. Ja då måste man ha en backup att kunna göra det själv.
 
Jag personligen tycker att less is more! Har du en riktigt pampig klänning så kanske inte håret kan vara lika pampigt, då kan det lätt uppfattas som för mycket. Jag brukar säga att med en tubtopklänning kan man antingen ha uppsatt eller nedsläppt. I det läget kan smyckena ha stor betydelse. Med ett stort smycke tycker jag en heluppsättning är snyggast medans ett fint pärlhalsband och nedsläppta lockar är grymt läckert!
 
Tänk på helheten till klänningen. Va har du för smycken? Häng-örhängen- ja då tycker jag du ska ha uppsatt, har du stort halsband tycker jag uppsatt med kanske lite nedsläppt. Har du diskreta och enkla smycken och en super pampig klänning kan du ha utsläppt men en elegant frisyr.
 
En bra inspirationssida som har jättefina uppsättningar och tips är www.thebeautydepartment.com. Det är några tjejer som driver den bloggen och den är riktigt grym! Där visar dom steg-för-steg hur du kan göra olika uppsättningar! Tipsar starkt att ni spanar in den sidan.
2013-05-05 @ 20:33:51 Permalink 1. HÅR & SKÖNHET Kommentarer (1) Trackbacks ()


Mina tre torrschampo-favoriter

Jag gillar inte när bloggare tipsar sina läsare med budger vs. lyx då prisskillnaden verkligen är omänsklig för tex en student. För vem vill spendera tusenlappar på olika prylar. Det finns billigare och betydligt bättre produkter och idag ska jag tipsa om tre billiga favoriter. Dom två första använder jag dagligen hemma och den tredje produkten använder jag på salongen så ta vara på att verkligen inte gå på prislapp utan på kvalitén av produkterna.
 
 
Got2b har ett torrschampo som är skrämmade billigt! Ynka 47 kronor och du får ett av dom bättre produkterna! Den ger verkligen känslan av att håret blir fräsht och inte alls flottigt. Min bästa räddare i nöden! Alla borde köpa denna då den är sjukt billig och betydligt bättre än många andra torrschampon! Nackdelen är att den inte ger volym.
 
Björn Axen har nästan bara bra produkter men det kan vara svårt ibland att veta vad man ska köpa för sitt behov. Detta torrschampon gör verkligen så all flottighet försvinner men samtidigt tillför grym volym!!!! Hela kombinationen av torrschampo och volym gör så att den blir en av mina tre favoriter idag. Den är dryg och även denna är inte alls dyr. Så vill du ha torrschampo och volym i ett är det denna från Björn Axen du ska köpa!
 
Matrix har också grymma produkter. Detta torrschampot är riktigt bra, men vill man ha maxad effekt brukar jag först använda Dust-it innan för att få maximalt resultat. Men använder du bara torrschampot så kommer all fettighet försvinna men dock inte ge någon volym, men vem behöver det när detta är en bra produkt?
2013-05-01 @ 16:08:00 Permalink 1. HÅR & SKÖNHET Kommentarer (5) Trackbacks ()


RSS 2.0