Mariano Di Vaio- se & lär

Att modellen är to kill for gör ju inte saken bättre. Men ska vi se till handarbetet och känslan hos hårstylisten så skulle jag vilja lära mig av hans kunskap. Han är riktigt, riktigt kunngig och grym! Jag är imponerad!
 

Kommentarer
Postat av: martina

Den där killen är ju att dö för! omg så jävla snygg han är!

Såg att du har gått på leep, jag började där 08, och var bra att du är nöjd med utbildningen :)

En fråga om extention! Jag har köpt från rapunzel flera gånger.. men jag upplever just att det ljusa håret börjar efter nåon vecka att trassla sig något enormt! Framför allt i nacken. Jag har försökt allt, och min kompis har också samma problem. Dock kan jag inte minnas att det mörkare håret gör såhär. Man blir så besviken varje gång..

Svar: hej martina! :)
va roligt att du gillade leep. ja saknar den skolan, eller kanske eleverna och lärarna :)

angående håret finns det många olika faktorer? antar att det är clips? har jag rätt? grejen är att det blonda håret är mer behandlat och uppljusat fler gånger än det mörka därför känns det mer slitet än det mörka. om du nu har clips så tycker jag oxå att man uppfattar håret så efter ett tag då det kan bli så när man har clips.

har du provat vårat europeiska? det låter så klyschigt när jag säger att kvaliten är GRYM men det är sanningen.. jag själv använder ALDRIG orginalhåret just för ja känner så stor skillnad :(

och vet du va ja tycker du ska göra om du uppfattar att det blir trassel? reklamera håret- går reklamationen igenom får du nytt hår och kan säkert få ett europeiskt om du flrklarar att du använt vårat hår fler år :) vill att du inte ska bli besviken :(
emma andersson - Frisörblogg & Hårblogg

2013-10-27 @ 21:16:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0