Lockar, lockar

Jani, som ni har tjatat om denna video om lockar! Och anledningen till att det har dröjt är svaret nedan. Jag suger på att förklara. Men jag hoppas ni fattar när jag förklarar hur ni ska göra. Sen är det ju inte bättre att jag suger på att försöka trixa med att göra bra videos. Har hållt på hela eftermiddagen för att få till nått bra och kunna klippa ihop några olika klipp men det gick ju inte så ni får nöja er med detta. Det bjuder jag på idag.
 
Visar tre olika typer av lockar. Förstår ni inte hur jag menar så är det bara att kommentera. ♥
 
Det som jag nämnde i videon är att en lock blir olik sig beroende på hur ni håller plattången, hur fort ni drar tången, hur mycket hår ni tar osv. Sedan är det altid svårare att locka ett slitet hår än ett friskt och blankt.
 
 

Kommentarer
Postat av: Matilda

"Min" lock är ju helt klart snyggast haha :D Tack Emma, får se om jag blir lika fin i håret som du alltid är på lördag :)

2013-03-15 @ 00:02:54
Postat av: A

TACK! Skitbra! Mer sånt! :)

2013-03-15 @ 00:09:38
Postat av: A

TACK! Skitbra! Mer sånt! :)

2013-03-15 @ 00:10:05
Postat av: Jossan

Hej Emma:) Jobbar du i Sthlm nu? Vad kostar det å göra extensions hos dig? Ca.100-125st. Toksnyggt hår du har nu...blir så sugen på långt hår:) Tack för en bra blogg å superkul med videoblogg:)

Svar: Hej :) ja jag jobbar i Sthlm nu :) pris beror helt på vad man vill ha men allt från 2000kr och uppåt:)
emma andersson - Frisörblogg & Hårblogg

2013-03-17 @ 11:16:43
Postat av: Linn

Tack.En fråga till dig har jag.Går det att permanenta korkskruvs lockar? frågade en annan frisör och menade att det blir inte bra.Är det så? tack för en kanonblogg :)

Svar: Det går. Men allt beror ju på storleken på locken. Jag tror dock inte att det kommer bli så bra då det krävs otroligt mycke tid för att hålla lockarna fina. Men klart de inte e omöjligt :)
emma andersson - Frisörblogg & Hårblogg

2013-03-18 @ 07:18:40
Postat av: Emelie

Hur blir håret efter att man har haft extensions?
och om man inte vill slita på sitt eget hår men vill ha längre och lite tjockare ska man ha extensions då eller blir håret slitet och förstört?
Snälla svara! Kram!

Svar: Hej Emelie. Jag har haft löshår sen jag gick i 9an. Det har hjälpt mig jättemycket. All styling gör jag på löshåret så mitt hår får vila. Sen e jag extremt noga med skötseln på håret.

Skötseln är à och o när det kommer till löshår. Sköter du det som man ska så sliter det så otroligt lite så det är inte skadligt :)
emma andersson - Frisörblogg & Hårblogg

2013-03-18 @ 14:26:42
Postat av: Linn

Tack för svaret.Du verkar otroligt proffsig och duktig. :)

2013-03-19 @ 09:40:26
Postat av: Gime

Heeeej!! Du är så söt!! :)) tack så mkt för videon själv är jag kass på det här med att locka håret ): haha.. Men du? Jag har torrt och skadat hår mest torrt är Macadamia inpackningen bra för mitt hår? Kram :D

Svar: Hej och tack så jättemycket. Du är ju för söt asså :) jag har själv inte använt den men alla jag pratat med säger att den är bra. Jag tror den är grym just för att sen är så omtalad :) kolla va den innehåller. Mycle näring och fukt ska den innehålla om du har torrt hår :)
emma andersson - Frisörblogg & Hårblogg

2013-03-20 @ 23:01:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0