Färgat bort Emelies ombre.

I veckan som varit har jag levt på jobbet känns det som. Men det är inget negativt med det med tanke på att jag trivs där. Häromdagen kände Emelie att hon ville göra nått nytt med hennes hår och bli ljusare så då passade jag på att trolla lite med mina händer och kunskap. Resultatet blev en kallare ton i hela håret och det blev vårfint. Supernöjd och det var Emelie med. Fick själv förgad utväxt vilket är det bästa som finns. Känner mig helt tunnhårig när jag har utväxt.
 

Kommentarer
Postat av: Cicci

Hej!
Din blogg är verkligen inspirerande och har tagit till mig massa tips.
Undrar mest bara hur jag enklast får en liknande hårfärg som hon på efterbilden?
Hade tidigare svart som jag avfärgade två gånger, blekte en gång, har i en askblond färg (som blev mörkare än tänkt) och slingade det sedan två gånger. "Utväxten" är helt okej men ju längre ner så blir det mörkare i gult/orange. I helhet så är håret ganska gulaktigt. Vad ska jag göra för att få en kallare ton? Har redan nu lagom slitet efter allt detta .

Svar: Hej och tusen tack :) De e sVårt att göra det hemma själv när man inte har allt. De du måste göra e att ha en starkare blekning på det mörkare partierna men har du slitet hår redan e risken stor att det kommer gå av. Tycker verkligen du ska gå till en frisör och rådfråga. För att få en kall ton för du lägga en kall toning :) Askig oftast :)
emma andersson - Frisörblogg & Hårblogg

2013-03-03 @ 17:52:18
URL: http://ciccibloggar.blogg.se/
Postat av: Sandra

Hej, runt jul blekte jag mitt hår från rött.. Håret gick av lite men inget märkvärdigt. 2 veckor senare la jag i en brun toning, och den gången gick håret av rejält, så nu går jag med ojämt hår! ;) Men vad jag tänkte att du kanske kunde svara på är, hur länge borde man vänta med att färga/bleka håret igen? Det är väl olika för alla hår antagligen men tänkte om du kanske hade ett hum om hur lång tid det tar för håret att återhämta sig..
Använder inpackning och vårdande produkter flitigt ;p

Svar: Hej :) asså ledsen och säga detta men RÖR inte håret mer!!! Har det gått av en gång så har du brutit den viktigaste bindningen i håret och den går inte att laga igen. Så du kommer aldrig få denvskadade biten att bli mycke bättre utan bäst att klippa av det. Ja kan inte råda dig att hålla på att bleka hemma om det har gått av en gång redan tyvärr :(
emma andersson - Frisörblogg & Hårblogg

2013-03-04 @ 10:42:01
Postat av: Marlene

Du är helt fantastiskt duktig! Jag skulle sååå gärna överlåta mitt hår i dina händer! Men Sthlm känns lite långt att åka till. Är du hemma i Flen/K-holm något och har tid/möjlighet att klippa och färga? :)
Mvh Marlene

Svar: Hejsan och tack tack tack :) jag e hemma ibland men det är lite från och till :)
emma andersson - Frisörblogg & Hårblogg

2013-03-04 @ 21:32:25
Postat av: yolanda

Hej, har du någon mail? tänkte be dig om råd (gällande min hårfärg som jag försöker få till) så tänkte skicka med bilder så du kanske kan hjälpa mig enklare. Jättebra blogg!

Svar: Emmaanderss0n@hotmail.com
emma andersson - Frisörblogg & Hårblogg

2013-03-06 @ 20:46:11
Postat av: Lina

Hej! Är frisör själv och undrar hur du gick till väga för att få den färgen:)

Svar: Jag gjorde skivor med blekning i folie. 6% på det mörka och 3% på längderna. La i 10v och 6p i toning :)
emma andersson - Frisörblogg & Hårblogg

2013-03-07 @ 18:41:03
Postat av: Rebecca Törnroos

Hej! Har en liten fråga bara. Jag är natuligt blond och färgade håret i november 2011. Jag tog med en bild på en tjej med ljusbrunt hår med blonda slingor och sa att så ville jag ha det. Hon sa att hon fixar det och resultatet blev nästan svart med askblonda slingor. Jag lät det vara och under sommaren och så blev det nästan blondt igen. Jag bestämde mig för att vara lite galen och färga håret mörkare med en lila ton. Men frisören ville först sätta i röd färg och sedan lägga i det lila. När den lila färgen var i så höll det i ca en vecka och sen blev det rött igen. Nu är mitt hår rött/brunt med väldigt mycket utväxt. Jag vill få tillbaka min blonda färg men vet inte hur jag ska göra!! En frisör sa att jag ska lägga i en askbrun (?) färg, som har gröna pigment i efter grönt skulle ta ut rött. HJÄLP! hur ska jag gå till väga? och hur lång tid kan det ta för håret att bli blondt igen?

nu insåg jag att det inte var en så liten fråga.. hehe, kram! :)

Svar: hej! Du kan göra som frisören säger men det e bara ett extra moment. Jag har skrivit ett inlägg om samma problem en kund hade som man kan göra som jag tycker e lättare. Det viktiga e att frisören som gör det gör tunna och skitsnack folieslingor. Kolla inlägget
http://frisorbloggen.se/2012/november/fran-rott-till-blont-har-det-gar-2.html
emma andersson - Frisörblogg & Hårblogg

2013-03-07 @ 20:07:06
URL: http://rebeccaatornroos.blogg.se
Postat av: Gime

Heeej!! Asså skojar du? Du är sjukt duktig. Och hur lyckas du. Du är verkligen född till en frisörska. Hade det funnits minst en som är lika bra som dig i Malmö så hade jag sprungit dit. Men tyvärr så har vi inte det ); Stockholms tjejerna har tur, hoppas att dem uppskattar dig och dina trix :))

Svar: Jag ska ner till Malmö efter påsk nån gång då får du banemän komma och klippa dig om du vill :)
emma andersson - Frisörblogg & Hårblogg

2013-03-20 @ 23:10:20
Postat av: Nagi

Hej!
Sjukt snyggt jobb, hur mycket skulle det här gå på ungefär om man e sjukt intresserad på att göra hos dig?

Svar: Hej :) att slinga håret eller sätta löshår? :)
emma andersson - Frisörblogg & Hårblogg

2013-04-02 @ 22:15:17
Postat av: Nagi

För att slinga, jag har nästan exakt likadant hår och samma typ av hår (inte så tjockt)

Svar: De kostar 1500kr tror jag om jag minns rätt :)
emma andersson - Frisörblogg & Hårblogg

2013-04-07 @ 02:14:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0