8 sanningar om mig

Listor är ju inte min grej för fem öre. Varför säger man ens fem öre? Hör ju knappaste hit. Lisa bad mig skriva en 8 sanningslista och första tanken var; vad ska ja nu skriva... Jag gör ett tappert försök och skriver det jag kommer på. Kanske inte det mest kreativa inlägg men here we go.
 
Jag har fruktansvärd frisörskräck. Ja ni läste rätt. Tro inte att jag går och sätter mig i frisörstolen och ber frisören "få fria händer" för då kan frisören go bannanas! Och inte på mitt hår, big no! Senast jag satt och klippte mig hos frisören måste vara för säkert 8, 9 år sedan. Nu klipper jag skiten själv och det har ju gått bra hittills så nu kan jag bara erbjuda mina fina kollegor om att få gå bannanas på mitt hår.... sakta men säkert.
 
Jag har 30års-kris och har haft det i snart ett halv år. Folk blir lika full i skratt när jag säger det men jag säger det på fullaste allvar! Jag är fortfarande närmanre 20 än 30, men det närmar sig i rask takt! Jag känner att alla i min omgivning har så bråttom med barn, villa osv och jag känner pressen. Jag är inte där än, inte på lång avägar och jag är glad för mina vänners skull för jag ser att dom är redo. Men när jag tänker på 30 år- då får jag panik. Kommer jag förbli singel, kommer jag inte ha några barn innan 30, kommer jag ha fått en karriär? Alla dessa frågor. Sen känner jag att när man kommit upp i 30år så kapas ungdomsbandet, bandet som jag inte kan leva utan just nu. När jag kommer titta tillbaka på den här punkten om några år kommer jag säkert bara skaka på huvuet och tycka att 30år är det bästa året. Det återstår ju att se- men just nu vill jag förbli 24!
 
Jag tål inte när folk vägrar svara på sms- fastän man vet att dom redan sett och läst det. Varför ska det vara svårt. Speciellt när det kommer till sms med frågor i, eller när man skickat flera sms. För vem går utan sin mobil en hel dag utan att kolla i dagens läge, inte en kotte. Det tar 2 minuter att svara på ett sms, se till att ge personen svar!
 
Jag har uppnått viktiga mål i mitt liv. Jag har faktist på senaste tid börjat skaffa mål. Nu, efter 2½ år har jag uppnått tre mål. Det först var att utbilda mig till frisör. Det tog mig ett år att bli det jag velat bli sen jag gick i åttan på gymnasiet då min SYO sa åt mig att strycka det på listan över mina linjer jag vilke välja. Nu har jag bockat av den grejen. Det andra målet var at flytta hemmifrån. flyttade ner till Malmö under frisöråret och växte otroligt mycket i mitt liv. Det tredje målet var att få mitt drömjobb. Jag jobbar nu med löshår på Rapunzel och kan även bocka av det. Nästa mål är att hitta en bostad. Jag jobbar på det och även det ska jag lyckas med. Målet jag jobbar på nu är att gå ner i vikt! Ge mig pepptalk för det är svårt...
 
Jag har ett sjukt bra fotografiskt minne när det kommer till personer. Det är helt galet! Det har jag märkt på senaste tid. Jag kan känna igen folk på pendeln, tunnelbanan och på stan som jag vet att jag såg dagarna innan. Desutom är namnminnet också helt okej. Jag är endå lite impad för jag är mer eller mindre dement när det kommer till andra saker.
 
Jag kan alla repliker i filmen "Tomten är far till alla barnen". Kalla mig nörd men det är lätt den bästa svenska filmen som gjorts. Oh, jag dör! Jag älskar den verkligen och det resulterar väl en och annan nörd som sitter och säger replikerna innan dom kommer på filmen. Sen är det ju en klassiker att kolla på den dagarna innan julafton.
 
Jag har väldigt förutfattade meningar om folk. Och det säger jag inte av possetiv anda. Men det gäller nog inte bara mig, för vem har inte. Jag har hört att folk tror jag är dryg och kaxig, men det är ju rena motsatsen vad jag är. Så har jag tänkt om fruktansvärt många "bekanta ansikten" men när jag väl pratat och lärt känna dessa personer så är dom världens sötaste och raraste personer. Nu på senaste tid har jag insett att jag måste skräpa mig för jag är långt ifrån perfekt!
 
Jag är livrädd för döden. Behöver jag säga mer? Vem är inte rädd för döden? Kommer det bara sluta där? Fan, det finns ju tusen frågor. Jag är nog inte rädd för självaste döden utan mer precis vad som händer innan. Kommer det göra ont, kommer jag fatta att jag håller på att dö? Ni vet, jag drömmer mardrömmar om detta. Är jag ensam om att va livrädd för döden. Ne fan, jag klara inte av att skriva det. Får en fet klump i magen asså.. Inte normalt.... inte för fem öre (där kom det igen...fem öre...)
 
Nu är det min tur att uppmana Jonna & Anna gör desamma! 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Punkten med att svara på sms gäller dej också, darling ;) bra lista förövrigt! :)

Svar: hahaha miche jag vet! men jag tycker jag har bättrat mig även fast det kanske kan ta nån timme (a) hihi :D
emma andersson - Frisörblogg & Hårblogg

2013-03-27 @ 23:39:37
URL: http://michellemard.blogg.se
Postat av: pubes

hej! två sidor som jag tror du skulle gilla på fejjan; "fancy fatshion" och "fatshionchatten", för oss fatshionistas! :)

2013-03-29 @ 17:09:52
URL: http://pubes.blogg.se/
Postat av: LillJonna

"Listor är ju inte min grej för fem öre. Varför säger man ens fem öre? Hör ju knappaste hit." Haha jag skratta så jag dog, härligt du är. Ska också göra en random lista :-D Kramas

2013-04-01 @ 09:09:12
Postat av: emma

Pepp: Satsa på gymkort på sats! dom har svin bra pass och ledare (i alla fall i min stad). Och kanske lägga lite slantar på pt timme, då har du någon som visar vad du behöver göra för att nå de du vill osv. Och fuska lite med fettförbrännande koffein tabletter då orkar man mer och bränner mer :) fungerat för mitt lata arsle i alla fall. gäller bara at bryta vanorna :D

2013-05-16 @ 22:53:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0