Semestertider

Helt slutpumpad. Bloggen har helt blivit lagd åt sidan några veckor ser jag. Men jag är inne och kikar varje dag och läser era fina kommentarer. Ska komma igång igen nu och satsa lite.

Va har hänt sen sist då. Jag har semester i två veckor dvs en vecka återstår. Har gjort saker nästan vare dag men jag har gått och fått muskelinflammation i min ena axel som verkligen gör svinont. Någon som vet om massage kan underlätta smärtan och stelheten som uppstår när man har så ont?

Sen måste jag bara säga att alla era frågor och kommentarer är så himla roliga att läsa- och ännu roligare är det att kunna hjälpa er när ni har frågor om hår och färg osv. Känns i hela hjärtat.


Kommentarer
Postat av: Louise Pettersson

Vad snygg du är i håret! Vad är de för färger du har i och hur har du gjort de så snyggt i topparna? :)

Svar: hej o tack :D på bilden har jag färg nr #2 och sen så kramade jag i blekning med hjälp av mina händer i topparna. :) skitsnyggt! :D
emma andersson - Frisörblogg & Hårblogg

2013-07-14 @ 20:58:39
Postat av: Anonym

hej jag undrar bara om du gör hårförlägning hemma hos någon och vad du tar för en hårförlgning med ungefär 100 slingor keratinvax? jätte fint hår har du :)

Svar: hej :) jag gör inget jobb hemma tyvärr. Gör bara förlängningar på jobbet. Du e jättevälkommen till salongen. Oh tusen tack va glad jag blir :)
emma andersson - Frisörblogg & Hårblogg

2013-07-15 @ 14:33:35
Postat av: Jessica

Hello! Jag har blonderat håret en gång nu, och ja va svart/rödhårig innan, så de är typ kopparfärgat nu, och jag vill verkligen inte bli mörkhårig igen, så hur ska jag kunna bli ljusare i håret, det skonsammaste sättet? Har läst att nån har lagt i en blond hårfärg o de blev bra sa hon, eller om jag kan sätta i nån ljusbrun färg utan att de blir grönt, för de är ju lite rött i håret nu. Vill inte gå till frisören, vill helst göra det själv:p

Tacksam för svar!:)

Svar: Vill du bli ljusare eller vill du få bort det orangea? Det du kan göra e att göra slingor i hätta det e enkelt att göra hemma. Annars kan du lägga en toning som tar bort det orangea. Såna toningar kan man beställa annars finns det askigare toningar i butik. :)
emma andersson - Frisörblogg & Hårblogg

2013-07-16 @ 16:25:33
Postat av: Gissa vem

Vilket kex! Vi saknar dig löööökfaaan. Ses på måndag!!!!! :) / hemlig beundrare som besöker Flen nästa helg

Svar: yeeeeeeeey mina pinglor <3
emma andersson - Frisörblogg & Hårblogg

2013-07-18 @ 00:51:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0