On My way

 
 
sitter på tåget- tåget som är en jävla timme sen!(?) va är greJen där liksom. jag har isllafall helg nu och jag ska inte göra nånting förutom lite bio tror jag. Kanske middag men vi får se om det passar sig.
 
Igår satte även fina Nathalie och Emelie i nytt fräscht hår på min så nu slipper jag mins clips för ett tag. Ni måste bara prova vårt europeiska hår på jobbet! Superbra kvalité. för övrigt får ni komma upp och förlängs håret hos oss på rapunzel. Jag behöver sätta mina fingrar i jobb på lite bloggläsare känner jag :) 
Nu tar. Jag helg och ska blogga några inlägg åt er. 
 

Kommentarer
Postat av: Karin Bengtsson

hej igen! tack så hemskt mycket för svaret! undrar dock hur man gör om man vill ha en kallare ton på håret utan att det blir mörkare! är det slingblekning som gäller eller funkar silveschampo på mörkare hår med? kram :D

Svar: silverschampo är bara en lösning om man just vll få bort gula toner i ett blont hår så det kommer inte funka på ett mörkare. Det jag kan rekomendera är en toning från Goldwell skumtoningar som är sjukt bra och lätta att hantera själv. då kan du köpa en askigare toning för att få en kall färg :)
emma andersson - Frisörblogg & Hårblogg

2013-01-18 @ 19:22:23
URL: http://karinabengtsson.devote.se
Postat av: Clara

Hej, jag tänker kanske köpa Redken Extreme Shampoo och Redken Extreme Conditioner.
Vill rådfråga någon, och eftersom du verkar vara så duktig och jad följer din blogg...
Så vad tror du?

Svar: Superbra produkter om du har sprött och ett hår som behöver uppbyggnad :)
emma andersson - Frisörblogg & Hårblogg

2013-01-18 @ 20:33:26
URL: http://claramount.blogg.se
Postat av: Clara

Åh tack, vet nu vad jag ska göra c:

2013-01-20 @ 16:46:34
URL: http://claramount.blogg.se
Postat av: Julia

Hej! Jag har "gult-blont" hår och jag vill ha det askblondt. Finns det något schampo som gör att håret blir askblont? Om jag tonar det, kommer det gå ut efter några tvättar, eller kommer det sitta kvar föralltid? Finns det något sätt som gör att man inte får någon utväxt?

Svar: De bästa för att få en askigare ton är att tona det. Tona eller färga. Det är det bästa iallafall :) de kan släppa lite men de borde sitta ganska bra :)
Det kommer alltid att komma utväxt då håret växer så tyvärr inte :)
emma andersson - Frisörblogg & Hårblogg

2013-01-20 @ 18:13:57
Postat av: LillJonna

Kul!

Lägg upp bilder på nya barret!

2013-01-23 @ 14:05:13
URL: http://lilljonna.blogspot.se/
Postat av: Sandra

Hej! Jag har ett litet problem jag hoppas du kan hjälpa mig med. Jag älskar att pyssla med mitt hår och har i alla år experimenterat med olika frisyrer osv. Nu har jag dock fått ett vääääldigt långt hår och jag har extrema svårigheter med att hitta frisyrer som jag kan göra/passar mitt hår! Har du några förslag/tips så mottages de tacksamt :) Är väldigt leds på att bara ha rakt platt hår varje dag, men vill inte klippa bort mitt (nästan) meterhår!

Vad jag hatar mest är hur svårt det är att få volym i detta hår. Jag länkar två bilder :) Superbra blogg, kram! (Vill du svara med ett inlägg så går det bra)

http://cdn.publishme.se/cdn/9-2/2643751/images/2012/bild-1_184779018.jpg

http://cdn.publishme.se/cdn/9-2/2643751/images/2012/bild-5_185849117.jpg

Svar: Hej Sandra :)Jag vet precis hur du menar med volym. Det är svårt när man har långt hår. Det gäller att ha bra produkter. Ett volymschampo är alltid bra. Sen kan jag rekommendera Matrix rootlift tror den heter nått sånt. Från deras serie vawoom. Sen finns ett torrschampo med volym från Björn axen :) sen gäller det att tuppera hårbotten. Men att tuppera rätt. Tuppera så det är bra tupperat hårt i botten för det är där man vill ha volymen :)

Lockarna på bilden e vanliga plattångslockar som är urkammade :)
Hoppas det var till någon hjälp vännen :)
emma andersson - Frisörblogg & Hårblogg

2013-01-23 @ 21:08:03
Postat av: Anna

Hej! Jag tittade på Trinny and Susannah stylar Sverige ikväll på sjuan, och såg en tjej med så sjukt snygg frisyr. Har letat efter någon bild som jag kan ta med mig till frisören, men vet knappt vad jag ska söka på. Så kom jag och tänka på Dig!
Frisyren jag letar efter är "busigt kort"/"rufsigare september-frisyr", långt upp på hjässan, kortare på sidorna..är du inne på vad jag tänker?
Har idag långt hår och är hemskt rädd att kapa av allt, men de va så snyggt! Kan du inte göra ett inlägg om korta frisyrer? Styling, lite bilder etc. jag skulle bli såå glad!

Svar: hej :D det jag tycker du ska göra är att INTE klippa så kort på en gång. det kommer bli en jätteomställning och du kommer att känna dig ganska naken så jag tycker du ska ta det steg för steg till en kort frisyr faktist. Kan försöka fixa fram ett inlägg om korta frisyrer :)
emma andersson - Frisörblogg & Hårblogg

2013-01-23 @ 22:23:43
Postat av: Sandra

Tack för ditt svar! Jo alltså det är jag på bilderna :) Tänkte det skulle vara lättare att svara om du såg mitt hår! Du får dock lägga på 2cm på den längden då bilderna togs för längesedan. (Nej, har ingen förlängning, tråkig fråga att få haha)

Ska prova produkterna du tipsade om! Men har du några specifika frisyrer du kan rekommendera till mitt hår? Som jag som amatör kan göra^^ Tänkte om du rekommenderar spolar eller några specifika tänger eller borstar osv. Jag försöker frenetiskt tupera med en fin kam och volymmaster + en flaska spray ungefär, men får aldrig mer volym än på bilderna ovan. Hade så superfin frisyr på min bal men det är inget jag kan göra själv :(

Kram :)

Svar: köp en bra tupperingskam och att lära sig tuppera rätt är jätteviktigt. Det finns bra videos på youtube- ganska svårt att förklara hur man ska göra teknikmässigt. sen at inte använda för mycket spray för det tynger bara frisyren :)
emma andersson - Frisörblogg & Hårblogg

2013-01-24 @ 02:11:13
Postat av: josefine

Hej! Jag vill gå från svart till blont! Har slingat håret 2 gånger med Mood´s starkaste blondering, du kan ju gissa vilken hårfärg jag har nu :p. Jo jätte oranget! Visste redan att det skulle bli det då jag måånga gånger har blonderat på svart, men jag tänkte fråga hur jag lättast går tillväga för o bli blond så fort som möjligt. Tänkte lägga i två blonderingar igen och sen på med askblond? Har läst runt på alla möjliga sidor att det ska ta bort det oranga. Såg även att du tipsat om goldwell skumtonning 10v, är den bra? Tänkte beställa hem den och sen en sån där färgbomb white platinum tror jag den hette? Tar gärna emot tips från dig om du har :)Vill verkligen bli platinablond! Har varit det engång i tiden och nu har jag kommit på att jag vill bli det igen. Så snälla hjälp!! :)

Svar: Hej :)oj oj. du slår på stort du :)hur tätt inpå blonderar du håret? Jag tycker verkligen du ska vara riktigt riktigt riiiikitigt försiktig nu om du har blonderat det flera gånger innan. ditt hår kommer gå av om du inte tar det lite lugnt med blonderingar. Jag tycker verkligen du ska övergå till slingor med svag styrka om ditt hår ska palla från svart till platina. och så tycker jag du ska göra det hos frisör.. toningen e jätttebra tycker jag :)
emma andersson - Frisörblogg & Hårblogg

2013-01-25 @ 22:34:05
Postat av: Josefine

Hehe ja det gör jag:) nu har jag blonderat varannan dag, hade i askblond och håret blev jätte fult, ljusgrönt/grått i utväxten och det oranga blev ännu mer oranget så nu sitter jag med blondering i igen, mitt hår har redan gått av och är som gummi på vissa ställen, oups! Okej ja ska låta håret vila efter det här o sen ska jag köpa mildare slingor. Okej ja beställde efter sån toning och färgbomb white platinum tror ja den heter. Tack får rådet iaf får hoppas jag har nå hår kvar efter duschen sen...

2013-01-27 @ 15:25:28
Postat av: Josefine

Kan man ha goldwell 10v på oranget hår? Eller hjälper det bara på gult? Mitt hår är nästan rosa/oranget nu:/

Svar: Den kommer inte hjälpa då det bara e en toning. Prova kan du göra men inte säkert allt försvinner tyvärr :(
emma andersson - Frisörblogg & Hårblogg

2013-01-27 @ 23:19:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0