Lever- I think!

Väntar på pendeln i vanlig ordning. Känns som att- är det inte pendeln så är det tunnelbanan och är det inte den så är det bussen. Så ser dagarna förutom jobbet. Klockan är nu halv nio och jag slutade 5. Va hände liksom? Emelie, Nathalie och jag stannade efter jobbet och satte nytt löshår på Nathalie. Längre och fylligare- och det blev skitsnyggt!! Nu är jag mer slut än vanligt och ska hem och göra Daniel sällskap.

(Update)
Inlägget publicerades aldrig så nu är ja hemma och både Daniel och ja är mätta och belåtna. Han har visat lite ny musik och jag har suttit och kollat på hur hans kompisar ser ut. Inte alls som jag trodde. Men de va trevligt. Suttit i köket sen halv 9 typ. Ikväll ska jag sitta uppe länge och kolla film. Och imorgon ta en stadig sovmorgon!!


Kommentarer
Postat av: Celina Brånedal - Make up and Hair

SV: Ja men eller hur, den är super bra! Har börjat använda en ifrån Lancôme nu, älskar den verkligen! :) Tack så mycket!

2013-01-11 @ 11:57:35
URL: http://celinasofialovisa.blogg.se
Postat av: Moa

hej! Loreal paris har ju kommit med ett ombre kit nu, och jag tycker att resultatet blir jättefint. Har kollat runt lite på bilder och sådär. Men eftersom det bleker håret och jag vet att blekning inte är speciellt bra för håret alltid så blev jag lite orolig för att testa. Vad tror du om det? http://www.youtube.com/watch?v=ZNzWlooV8eM

Svar: Hej Moa
Ja jag såg att dom hade kommit ut med det på marknaden och tanken är jättesmart för folk som inte har tid eller pengar på frisör. MEN- man måste vara vaksam och försiktig med kitet då det är blekning man jobbar med som du sa. Man måste alltid dvara försiktig. Har du blekt innan och slitet hår kan jag inte rekomendera denna. Det alldra bästa är att göra det hos någon kunnig men iden är skitbra :)
emma andersson - Frisörblogg & Hårblogg

2013-01-11 @ 16:37:56
URL: http://vbgmode.blogg.se
Postat av: Moa

Okej, men blekning oavsett om man gör det hos frisör eller hemma, hur mycket sliter det egentligen? går det att reparera (utan sax då)?

Svar: det går att förebygga mer slitage med bra inpackningar. Visst kommer håret bli i sämre kvalité och bör klippas lite efter i topparna och sedan är det bara att återfukta med bra produkter så kan det stärkas igen :)
emma andersson - Frisörblogg & Hårblogg

2013-01-11 @ 17:17:12
URL: http://vbgmode.blogg.se
Postat av: Moa

okej, tack!

2013-01-11 @ 18:23:20
URL: http://vbgmode.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0