Lugn & ro när den är som bäst

Helgen har gått alldeles för fort! Skulle egentligen åkt till Stockholm idag men jag åker upp imorgon. Får dock gå upp lite tidigare men det kan det vara värt. Skönt att få vara hemma en kväll extra.
 
I fredags blev det en snabb, nykter visit på krogen för att kolla läget och träffa vänner. Men åkte hem ganska tidigt då jag va sjukt trött. Annars har jag bara tagit det lugnt och varit med familjen. Men klart man längtar tillbaka till jobbet och tjejerna med. Veckorna går så himla fort verkligen vilket är skitkul. Nu ska jag packa det sista sen blir det lite serier att somna till. Klockan ringer 05.30 imorgon- isch va tidigt!
 
Innan utgången i fredags- ser ju måttligt sliten ut asså.
Min glidare till katt som alltid ska glassa och lata sig.
2013-01-27 @ 21:30:00 Permalink 5. Vardagsbetraktelser Kommentarer (6) Trackbacks ()


Följ mig på instagram "frisor"

 
 
 
 
Orkar ni inte med att låta dagarna gå mellan inläggen så kan ni alltid följa mig på instagram. Där kan ni följa mig mer på jobbet och allmänt. Det har blivit ganska dålig uppdatering på bloggen vilken jag tycker är tråkigt men jobbet har tagit ganska mycke tid så bloggen har blivit lite lidande. Men efter alla söta och fina ord från er om bloggen så blir jag bara mer motiverad att skriva. Måste bara finna lite intressanta saker och roliga saker att blogga om till er.Jag heter numera "frisor" på instagram.
 
 
 
2013-01-26 @ 22:30:00 Permalink 4. My point of view Kommentarer (1) Trackbacks ()


On My way

 
 
sitter på tåget- tåget som är en jävla timme sen!(?) va är greJen där liksom. jag har isllafall helg nu och jag ska inte göra nånting förutom lite bio tror jag. Kanske middag men vi får se om det passar sig.
 
Igår satte även fina Nathalie och Emelie i nytt fräscht hår på min så nu slipper jag mins clips för ett tag. Ni måste bara prova vårt europeiska hår på jobbet! Superbra kvalité. för övrigt får ni komma upp och förlängs håret hos oss på rapunzel. Jag behöver sätta mina fingrar i jobb på lite bloggläsare känner jag :) 
Nu tar. Jag helg och ska blogga några inlägg åt er. 
 
2013-01-18 @ 18:56:24 Permalink 5. Vardagsbetraktelser Kommentarer (11) Trackbacks ()


Tänk på.. att gör rätt när det kommer till extensions!

Jag älskar hårförlängningar. Det är toppen för oss som inte lyckats fått svallet och längden utan måste ta till lite löshår för att lyckas. Dock så är det inte alltid lika roligt att se en dåligt isatt förlängning eller en dåligt skött förlängning! Lägger man pengar på det bör man vara både påläst och lägga lite energi och tid på att ha det snyggt. Sen en annan grej som är jätteviktig är att veta att det är bra kvalité på håret du sätter i när du förlänger. Sen ska man aldrig göra det själv- utan gå till en kunnig salong som vet vad dom gör eller en utbildad kompis som vet och kan löshår.
 
 
Nu är det ju så att inte alla förlängningar är dåligt gjorda, absolut inte! Det är ibland så illa att tjejer med löshår knappt vågar röra och ta i håret för dom är rädda att det ska synas. Jag älskar, verkligen älskar när en hårförlängning är bra gjord! Ni vet- snyggt isatt, bra inklippt och att det faller naturligt med det egna håret! Inklippningen är verkligen superviktig!!! Då har man lyckats!
2013-01-13 @ 22:08:58 Permalink 1. HÅR & SKÖNHET Kommentarer (11) Trackbacks ()


Hett just nu- Snedbena!

Snedbenan ät tidlös! I höstas var det flera olika snedbenor som va hett. Det spelade ingen roll om den var mindre eller om den var jättebred.
 
En snedbena kan lika gärna bestå av en lång lugg och lika så en kort. Snedbenan över huvudtaget är råhett just nu!! Det spelar ingen roll om du har din sidbena ruffsig eller glansigt, sjukt platt- det matchar endå! En bred sidbena tycker jag man ska köra på i vår, våga mera och prova dig fram. Låt din bena ligga åt ditt motsatta vanliga håll för att maximera volymen!
 
När du ska göra en sidbena ska du utgå från dina ögonbryn, Jag brukar rekomendera att dra benan efter den högsta punkten på ditt ögonbryn för att få en snygg, bred sidbena. Se bara till att inte dra den rakt upp utan mer lite horisontellt så att benan ser horisontell ut om du kollar i profil. När du kommer bakom örat så delar du sidbenan mot håret som ska gå rakt ner, du drar alltså benan för sig och det andra håret för sig.
 
För att få sidbenan att hålla så blöt håret och forma därefter. Föna och styla. Vill du ha den platt liggandes så föna rakt ner, och för mer volym lyfter du och fönar i motsatt håll. En slutfinish. Ta håret längst bak på huvudet och tuppera upp en snygg form and vôila- you're done!
2013-01-11 @ 19:12:09 Permalink 1. HÅR & SKÖNHET Kommentarer (5) Trackbacks ()


Lever- I think!

Väntar på pendeln i vanlig ordning. Känns som att- är det inte pendeln så är det tunnelbanan och är det inte den så är det bussen. Så ser dagarna förutom jobbet. Klockan är nu halv nio och jag slutade 5. Va hände liksom? Emelie, Nathalie och jag stannade efter jobbet och satte nytt löshår på Nathalie. Längre och fylligare- och det blev skitsnyggt!! Nu är jag mer slut än vanligt och ska hem och göra Daniel sällskap.

(Update)
Inlägget publicerades aldrig så nu är ja hemma och både Daniel och ja är mätta och belåtna. Han har visat lite ny musik och jag har suttit och kollat på hur hans kompisar ser ut. Inte alls som jag trodde. Men de va trevligt. Suttit i köket sen halv 9 typ. Ikväll ska jag sitta uppe länge och kolla film. Och imorgon ta en stadig sovmorgon!!

2013-01-10 @ 22:15:58 Permalink 5. Vardagsbetraktelser Kommentarer (4) Trackbacks ()


Nyårsledighet

Har haft för mycket för mig så att bloggen hamnat lite i kläm. Men jag känner att jag har ny energi och mer att ge er nu. Det är nytt år och nya möjligheter! Detta år måste bli ett bra år! Inte för att 2012 va dåligt- inte alls! Jag tog min frisörexamen och fick stipendium, fick världens bästa klass och vänner i den klassen samt utanför och fick mitt drömjobb nu innan jul! Så jag hoppas att 2013 blir ännu bättre!
 

Antar att man ska ha nyårslöften och mål nu i början på året som inte kommer hålla- följa strömmen? Mina mål blir väl isåfall att bli mer självsäker, hitta mig en lägenhet i centrala Stockholm, finna massa söta vänner i Sthlm och bli ännu bättre på mitt jobb och kunna stå stolt rakryggad va vara nöjd med vad jag åstakommit. Låter förbannat klyschigt, och jag är så emot klyschigt man kan komma men jag finner inget bättre ord.
 
Va har ni för mål och drömmar om 2013?
2013-01-03 @ 22:33:36 Permalink 1. HÅR & SKÖNHET Kommentarer (7) Trackbacks ()


RSS 2.0