My work, my life.

Jag har aldrig riktigt trott på att man kan stormtrivas på ett jobb- utan mer att arbetskamraterna kommer göra så att man trivs mer eller mindre. Efter att jag fick jobbet på Rapunzel of Sweden så känner jag bara att jag har hittat mitt rätta element. Jag hade kunnat tagit jobb på andra salonger och kanske inte alls gillat det (men så behöver ju inte fallet vara). Nu fick jag extrajobb på Rapunzel i sthlm oc har nog aldrig trivts så bra någon gång. Dels för att jag får jobba med något jag älskar- att hålla på med löshår, och att bara ett stort plus är mina fantastiska arbetskamrater som är så guld värda. Vi är fyra tjejer som är mellan 22-24 år och vi klickar så sjukt bra.
 
Många frågar mig- kunder som vänner om jag trivs på jobbet och om jag trivs med att bo i sthlm. Varje gång svarar jag samma sak som om det vore en bandspelare på repeat. Att när klockan ringer är det inte jobbigt att kliva upp, har ingen klump i magen om att jobbet ska bli jobbigt. Jag trivs, och det smittar av sig från mig till kunder. Sen att man får så mycket tillbaka från både kunder och kollegorna är så himla viktigt. På mitt förra jobb var det väldigt mycket tissel och tassel- inte alla gånger men det låg i luften. Folk vågade inte prata face to face om dom störde sig på något så man hörde det på villovägar. Nu finns inte ens det i tanken. Det är ren och skär kärlek från det man öppnat dörren till jobbet, till man går hem.
 
Jag älskar Rapunzel of Sweden och jag älskar mina töser på jobbet! Dom är guld värda! Världens bästa gäng! Sen får jag inte glömma! Världens bästa kunder ♥
 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Vad kul att allt funkar så bra och att du trivs! Blir avis på dig :)) hoppas du har tid att fixa mitt slitna hår snart nog. KRAM!!

Svar: oh tack söta julia! va har du gjort med din blogg :(
emma andersson - Frisörblogg & Hårblogg

2013-02-19 @ 15:23:13
URL: http://jryberg.blogg.se
Postat av: Anonym

Vad tycker du om att hon har kopierat ditt inlägg rätt av? http://minnabell.devote.se/blogs/24911665/10084.htm

Svar: Det suger stenhårt. Känns ju tråkigt att hon inte kan skriva egna inlägg till hennes egna blogg ju :( men jag bryr mig inte längre. Hon accepterar ju inte ens min kommentar. :)
emma andersson - Frisörblogg & Hårblogg

2013-02-24 @ 23:04:40
Postat av: Ida

VILL HA DITT JOBB!!! :D
är riktigt avis!!!

2013-03-17 @ 15:38:35
URL: http://iidaae.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0