Läsarfråga "stripigt löshår"

 
Hej! Måsta säga att du verkar grymt duktig med det du gör, ändå så ung! Jag tänkta fråga dej om löshår! Jag vill ha långt hår, men jag ogillar när man ser varje slinga löshår om du förstår vad jag menar? Det blir liksom stripigt på något vis, det vill inte hänga ihop. Vad beror det på? Dålig skötsel eller bara är det så? Jag provade att ha löshår en gång för typ ett år sen då jag gjorde det hos en som gör själv hemma. Men jag blev inte alls nöjd, slingorna lossnade och det va förjävligt med alla nailslingor man kände i hårbotten så fort man tog sig i håret! På vissa ser det så himla naturligt och vackert ut:) Måste jag gå på salong å kosta på flera tusenlappar för att få mitt hår sådär fint å bra ? Ha en bra dag:)
 
Svar; Hej och tusen, tusen tack!! Blir superglad när ni kommenterar så fint. Anledningen till att ett löshår är eller blir stripigt kan bero på flera olika anledningar. Nu vet ju inte jag om du fick det direkt när du satte i dittlöser eller om det blev senare. Vet du hur många slingor dom satte på dig? En av dom vanligaste anledningarna är att man satt för  lite hår så att löshåret inte smälter in i ditt egna. Det lever liksom sitt egna lilla liv. Sen kan det vara till stor del dålig skötsel men då skulle det snarare bli mer tovigt än stripigt. Sen kan det spela stor roll på vem som gör det. Man ska alltid gå till någon som kan och är utbildad med löshår. Jag tycker du ska unna dig hos en riktig salong och få det professionellt isatt. Plupparna i botten kommer man tyvärr inte ifrån när man har nailhair :)

Kommentarer
Postat av: Nora

Hejsan! Vet du vart man kan beställa lockigt nailhair! Alltså inte vågigt utan lockigt. Behöver ganska snart.. Men hittar inte.. Tacksam för svar!

Svar: Hej. Oj jag vet tycärr inte :( vet att det finns på tränsar o att man får göra "nailhair" själv av tränsen. :(
emma andersson - Frisörblogg & Hårblogg

2014-05-20 @ 10:11:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0