A good hairday

Jobbat och stått i i två dagar nu. Nu tar jag ledigt i två dagar. Åker hem för imorgon ska jag äntligen få göra mina fransar!! Hade en kund idag som hade fransförlängning och hon sa att det blev som en drog. Längtat i en vecka!

Idag har det faktiskt varit väldigt lugnt på salongen så Nathalie fick äran att göra nått med mitt tråkiga hår. Hon tog till stora locktången och se så fint det blev! Älskar den stora locktången. Lockarna blir stora och sådär naturligt lockiga! Mycket nöjd!!

Sen måste ni ju erkänns att min förlängning är ruggigt läcker?! Jag har aldrig varit mer nöjd och jag vill aldrig ta ut mitt hår. Har fått flera tappade hakor på kunder när jag säger att det är löshår

https://cdn3.cdnme.se/531346/6-3/pic_512558d59606ee7d9e7f3632.jpg" class="image">


Kommentarer
Postat av: Lisa

Supersnyggt!!! Vill också ha så där fint! Vad är det för löshår du har och exakt vilken färg?

Svar: Hej Lisa :)de e rapunzel of sweden europeiska nummer 2 :)
emma andersson - Frisörblogg & Hårblogg

2013-02-21 @ 12:15:25
Postat av: Lisa

WOW! Kan du inte göra en tutorial för hur man gör sådär och vad för slags locktång osv? :)

Svar: vi lockar bara små delar av håret gång på gång och sedan borstar ut, med typ den största storleken på locktången :)
emma andersson - Frisörblogg & Hårblogg

2013-02-22 @ 17:57:24
Postat av: Anonym

Hej! Måsta säga att du verkar grymt duktig med det du gör, ändå så ung! Jag tänkta fråga dej om löshår! Jag vill ha långt hår, men jag ogillar när man ser varje slinga löshår om du förstår vad jag menar? Det blir liksom stripigt på något vis, det vill inte hänga ihop. Vad beror det på? Dålig skötsel eller bara är det så? Jag provade att ha löshår en gång för typ ett år sen då jag gjorde det hos en som gör själv hemma. Men jag blev inte alls nöjd, slingorna lossnade och det va förjävligt med alla nailslingor man kände i hårbotten så fort man tog sig i håret! På vissa ser det så himla naturligt och vackert ut:) Måste jag gå på salong å kosta på flera tusenlappar för att få mitt hår sådär fint å bra ? Ha en bra dag:)

2013-02-24 @ 11:09:43
Postat av: Anna

Hej! :)
Jag tränar varje dag och mitt hår blir såklart svettigt och ofräscht så jag tvingas duscha det. Men mitt hår trivs verkligen inte med att bli duschat varje dag, det är redan jätteslitet. Har du något tips på vad jag kan göra?

Svar: Hej Anna. Nej nej nej. Tvätta det inte varje dag även om det känns ofräscht att avstå att tvätta håret efter träning. Men håret kommer må så mycket bättre av att det får vila från vatten speciellt nu på vintern.
Mitt hetaste tips är solklart torrschampo! Det kommer bli din bästa vän om du tränar mycket. Använd det då håret känns fett i botten och behöver fräschas upp lite. Det kommer bli bättre med tiden och håret kommer vänja sig att du inte tvättar det så ofta- det e alltid svårast i början men torrschampo helt klart :) lycka till
emma andersson - Frisörblogg & Hårblogg

2013-02-24 @ 15:41:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0