God fortsättning på er!

God jul och god fortsättning fina ni! Hur har eran jul varit? Fått mycket klappar? Ätit för mycket gröt? 

Här hemma har jag tre dagar ledigt och dom spenderas självklart hos mamma och pappa. Alla mina syskon plus respektive firar varannan jul här så detta året va det kaos men mycket folk- men otroligt roligt. 

I skrivandets stund har jag precis kommit hem från en krogrunda i Katrineholm som kanske inte va som jag hade hoppats men jag hade kul. Träffa alla Goa människor. Imorgon bär de upp till Sthlm igen för jobb. 

Kan ni inte dela med er av hur eran jul har varit? 
Kommentarer
Postat av: sandra

Hej måste bara börja med att säga att du har en jättebra blogg, din blogg blir en blogg jag inte kommer sluta klicka mig in på, glad att jag hittade den nyss. Jag har ett väldigt stort problem och skulle vara så tacksam om jag fick din hjälp utav dig, det är såhär att just nu har jag en jättemörk utväxt hunnit bli ganska mycket och resten av håret är ungefär som denna färg fast ändå lite mörkare men ungefär http://fyndiq.se/product/70014-akta-har-clip-on-extensions-50-cm-28/ och jag undrar hur gör jag för att få denna färgen http://www.strandsalongen.se/wp-content/themes/yamitoCMS/uploads/P1090495.jpg ? Ska jag använda mig utav avfärgning och sen en ljus askbrun färg eller hur ska jag göra? och vilken hårfärgs förpackning tror du funkar bäst då? Är även rädd för att det ska bli för mörkt och inte som på den bilden :/ Väldigt tacksam för svar. Med vänliga hälsningar Sandra.

Svar: hej sandra. är du ljusare än vad du vill bli så behöver du inte bleka dina längder det är helt onödigt. Du färgar det bara mörkare. jag skulle ta en kall brun färg. typ 6.0 eller 5.0 för att inte få det för mörkt. svårt attt säga ett märke då jag mest jobbar med frisörfärgerna :(
emma andersson - Frisörblogg & Hårblogg

2013-12-29 @ 13:57:38
Postat av: Elli

Gris

2014-03-28 @ 01:00:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0