NY KATEGORI

 
Tänkte att det skulle bli lättare för er att hitta. Jag märker att mina extensionskunder är uppskaffade och just därför gör jag en kategori om bara löshår. Låter inte det som en superbra ide? Bara att ni klickar in er på kategorin "Extensions" så har ni allt där om jag har flyttat alla inlägg vilket jag tror att jag har.

Kommentarer
Postat av: Andrea

Hej!
Har nu följt din blogg ett tag eftersom jag själv är en riktigt hår nörd men är själv inte en frisör. Konstigt nog! Är riktigt sugen på att sätta i extensions! Men du skriver att man kan höra av sig ang extensions och jag undrar - vart bor du? :)

Svar: oh va kul att höra :D ja har du funderingar så let me know bara :D jag bor i flen :) utanför katrineholm om du vet? :)
emma andersson

2012-10-19 @ 12:43:41
Postat av: Emma

Har googlat runt hela internet men hittar inget vettigt. Så jag tänkte kolla med dig om du kan ge mig råd. Har nu blonda slingor med några centimeter mörkblond utväxt. Nu vill jag bli brunett igen och jag undrar om jag kan göra det hemma och isåfall hur jag ska gå tillväga, vilket märke o färg jag ska använda. Tack på förhand!

Svar: ja hjälper dig absolut :) ska du färga jättemörkt? då måste du lägga en annan färg innan som har lite koppar eller rött i sig så det inte blir katastrof. Men ska du bara lägga en ljusbrun är det bara att slänga i den om det är färg. E den ljusare än din utväxt så kommer färgen ljusa upp utväxten lite om den inte är färgad sen innan :)
emma andersson - Frisörblogg & Hårblogg

2012-10-21 @ 19:08:49
Postat av: Andrea

Jag bor nere i Skövde, för att jag pluggar där. Så det är inte tusentals mil ;) Hur mycket tar du för att sätta i + för själva håret? :)

Svar: nu räknar jag med 40cm och 6 paket det blir alltså 120 slingor. då blir hår och jobbet (allt som allt) 2200 med jobb och hår
emma andersson

2012-10-21 @ 20:14:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0