Så mycket planerat och så lite tid

Länge sen jag skrev av mig lite. Och ännu längre jag skrev om vad min vardag har att erbjuda... Har haft massor att göra. Varit på jobbintervju i veckan oc nu ska jag hitta lite modeller jag ska ta med mig dit. Så känner någon sig manad att få gratis behandling så säg till bara :) Sen har jag jobbat en del med och har väl inte direkt haft tid och ork till att blogga eller sitta vid datorn över huvud taget. Och nu i veckan ska jag fylla på min hårförlängning- måste få tjockare hår, stör mig nått så fruktansvärt på att jag har för lite nu. Men det fixar sig i sin om tid. På tisdag nästa vecka ska jag äntlingen- äntligen få mina tänder vitare! Sist jag blekte blev jag så jävla grundlurad så nu får jag punga ut skiten igen och denna gång ska jag få kritvita!
 
Nu drar jag och jobbar, sen kanske jag drar ut och kollar va halloweenfesten har att erbjuda i stan för att sedan dra och jobba imorgon igen...
2012-10-27 @ 17:13:51 Permalink 5. Vardagsbetraktelser Kommentarer (5) Trackbacks ()


Tangle Teezer - ett måste för alla!

 
Nu ska jag tipsa om min allra favorita borste- om man nu kan kalla det borste, som har varit min bästa vän i 3år! Skulle nog kalla det mer eller mindre ett mirakel. Tangel teezer är en borste som verkligen är ett underverk! Det värsta är att när min kompis skulle ha en så frågade vi i typ 15 butiker och ingen visste va en tangle teezer va! Jag skojar inte. Det va skrämande och jag blev lite smått förbannad!  Men nu- nu ska ni få veta vad den går för! Alla som inte har denna borde köpa en direkt!
 
Tangel teezer är en borste som får varenda tova att försvinna utan smärta, utan att man sliter och skadar håret. Dess "taggar" ger vike om det skulle bli för mycke press på håret men samtidigt reder det ut tovan. Den här borsten reder alltså ut håret utan att skada det. Inga bruta hårstrån.
 
För den som är håröm är tangle teezer det bästa du kan köpa! Du kan borsta hur hårt du vill men det kommer inte göra ont. Jag lovar dig! Jag har provat denna på nästa alla mina kunder som är hårömma och dom sitter helt stilla i stolen och rör inte en min. Så är du håröm måste du köpa denna! Jag lovar dig att du inte kommer bli besviken. Den hänger med mig över allt! Skulle jag få välja en borste så blir det tangle teezer. Perfekt att platta håret med, föna och borsta.
 
Har du extensions är är denna borste det du behöver för att få bästa vården för ditt löshår. Som sagt bryter den inte av några hårstrån utan anpassar sig för tovor och trassel samtidigt som den reder ut! En svinborste ligger verkligen i lä om man jämnför svinborsten mot en tangle teezer.
 
Har du inte en tangle teezer borde du införskaffa dig en redan idag! Den finns att köpa mestadels på internet om inte hos din frisör. 149 kronor kostar dom flesta.
2012-10-24 @ 11:12:00 Permalink 1. HÅR & SKÖNHET Kommentarer (2) Trackbacks ()


ATTITUDE STHLM 2012

 
Den 23-25 november 2012 är det dags för årets Attitude Sthlm mässa. Jag är så sjukt glad och euforisk att jag ska ta med mina kära systrar på mässan! Jag kommer vara i himmelriket! ATTITUDE-STHLM är nordens största publika mässa för mode, hår och skönhet. Dit kommer designers, trendsättare, frisörfolk och branschfolk från hela världen- och dom söker sig för att visa upp och ta del av det senaste inom mode, skönhet och kommande trender. För er som inte vet så är Attitude en skönhetsmässa och den hålls i Kistamässan. Någon mer som tänker besöka Attitude i år?
2012-10-20 @ 01:41:00 Permalink 1. HÅR & SKÖNHET Kommentarer (0) Trackbacks ()


NY KATEGORI

 
Tänkte att det skulle bli lättare för er att hitta. Jag märker att mina extensionskunder är uppskaffade och just därför gör jag en kategori om bara löshår. Låter inte det som en superbra ide? Bara att ni klickar in er på kategorin "Extensions" så har ni allt där om jag har flyttat alla inlägg vilket jag tror att jag har.
2012-10-18 @ 18:26:00 Permalink 1. HÅR & SKÖNHET Kommentarer (3) Trackbacks ()


Extensions på Ida

Förra veckan kom Ida förbi hem till mig och ville ha längre hår. Såklart hjälpte jag henne. Hennes önskemål var att få långt, jättetjockt och slingor. Så vi använda oss av 40cm och 50cm långt hår och 160slingor- och vi blandade färgerna #1 och #4. Resultatet blev så sjukt bra! Bilderna är allt annat än rättvist då jag tog korten sent på kvällen men slingeffekten blev så himla naturligt. Men det gäller att man klipper in allt på rätt sätt så att hela frisyren blir helhetlig. Jag blev nöjd och lika så Ida.
 
Är just Du sugen på extensions- tveka inte att höra av dig!

2012-10-18 @ 16:48:06 Permalink 1. HÅR & SKÖNHET Kommentarer (0) Trackbacks ()


Extensions på syrran

Ja efter allt tjat från syrrans (länk) sida så hjälpte jag henne med löshår. Dock ska jag börja säga att Annas utgångsläge var väldigt, väldigt askigt med enstaka guldiga slingor. Och att hitta passade löshår va omöjligt!! Finns inte askiga nyanser i löshår så jag tog mina skills och fixade fram en perfekt askig färg själv. Måste säga att slutresultatet färgmässigt var det svåraste men även ett av mina snyggaste! Vi satte 120 slingor totalt med 40cm hår. Erkänn att det blev snyggt!
 
Är just du sugen på extensions så tveka inte att höra av dig!
 

2012-10-17 @ 01:11:00 Permalink 1. HÅR & SKÖNHET Kommentarer (12) Trackbacks ()


KÉRASTASE ELEXIR ULTIME

Kérastase är som ni vet ett av mina favoitprodukter. Dock är dom over the top när det gäller priserna- men... jag vet samtidigt att man får vad man betalar för- kvalité! Nu har ju Kérastase kommit med fyra (3st) nya oljor i en serie. Kérastase Elexir Ultime heter den. Dom har tagit fram fyra olika oljor till fyra olika hårtyper. Den guldiga är ju inte den nyaste utan den som funnits längst av dom fyra. Den har jag provat och den är galet bra! Förstår inte varför jag köpte Moroccan oil för samma pris som denna- poletten trillade ner när jag kommit hem.. Funderar på att köpa nån av dessa idag- vi får se. Men iallafall- verkligen prisvärda oljor som är galet bra. Dom innehåller  Majs-, Kamelia-, Argan-, Pracaxiolja. Använd dessa i handdukstorkat hår före föning och styling så kommer du få ett glansigt, mjukt och luftigt hår! Du kan även använda dessa oljor i torrt hår som en slutfinish och glansen blir ultimat! Love it! Du får en av dessa för 335kronor och dom är galet prisvärda! Vill du ha kvalité och en bra olja så satsa på dessa!
2012-10-10 @ 11:18:00 Permalink 1. HÅR & SKÖNHET Kommentarer (0) Trackbacks ()


The perfect bun!

2012-10-09 @ 15:32:00 Permalink 1. HÅR & SKÖNHET Kommentarer (0) Trackbacks ()


Extensions on me

Äntligen slipper jag dessa clips som är pain att sätta i och ta ur hela tiden. Nu har jag äntligen fått i mina nailhair som fina Lisa hjälpte mig med. Lite tjänster och gentjänster. Ska försöka få ett kort på hennes som jag hjälpte henne med men det glömde jag sist.
 
Iallafall. Satte några 60cm och några 50 cm. Men vi har klippt en bit på längden bak då det blev alldeles för långt för min smak. Det blev 120 slingor och jag är supernöjd. Nästa gång så kommer jag prova riktigt europeiskt hår tänkte jag så jag får känna skillnaden på dom olika kvalitéerna.
 
I veckan ska jag sätta löshår på min syster Anna och en kund som heter Ida. Då får jag inte glömma och ta kort på det bara. Sen mååååste jag verklgien hitta en kamera- Canon powershot g12 vill jag ju ha- men vi får se om jag invisterar i en ipad istället.
 
2012-10-08 @ 16:08:26 Permalink 1. HÅR & SKÖNHET Kommentarer (2) Trackbacks ()


Beställt nytt lass med extensions

Nu har jag grejer hemma igen. Beställt massa löshår till kunder som ska sätta i nytt set med extensions men även några omsättningar. Känns skönt när man har allt hemma. Måste åka och köpa hem mer blekning och det också.

I tisdags satte jag löshår på Lisa men glömde såklart ta före och efterbild men det får jag göra så småningom...

2012-10-04 @ 13:38:47 Permalink 1. HÅR & SKÖNHET Kommentarer (1) Trackbacks ()


RSS 2.0