Extensions på Marika

För några veckor sedan så kom Marika över och ville göra sin korta page osynlig. Jag testade en ny leverantör och måste säga att det var verkligen skillnad från dom andra jag brukar beställa från. Både för och nackdelar. Förlängningen blev dock väldigt, väldigt bra efter inklippningen. Vi suddade bort kanten och klippte in det så det blev fantastiskt naturligt och både blev jättenöjda. Bilderna är som nästan alltid inte rättvisa men det är iallafall ett resultat- dock bara efterbilder. Men hon hade en kort page som gick en bit över axlarna.
 

Kommentarer
Postat av: Nathalie

Vart bor du? asså inte exakt men jag har en kompis som funderar på extensions. Pris osv? Kommentera gärna min blogg eller maila svaret till mig Kram

2012-12-07 @ 01:26:38
URL: http://www.nathaliebrickler.devote.se
Postat av: Kristin

Men oj, man ser ju inte ,kanten alls! Hade ingen aning om att det gick att få SÅ bra! Jag har precis fått klippa bort HEEEEEEEELA mitt hår, som gick till skuldrorna, och är jätteledsen. Det började gå av lite och sen jättemycket ända upp på hjässan. Nu är det klippt i en töntig page till käkbenet. Hade man kunnat göra fina extensions då, eller måste det vara längre? Vad kostar det?

Svar: ja absolut går det aatt göra löshår på din page :) det som krävs kan vara lite extra löshår bara så man får bort eventuella kanter :)
emma andersson - Frisörblogg & Hårblogg

2013-02-08 @ 15:22:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0