Valborg iår igen

Nån som kan klaga på vädret? Det är helt underbart! Jag har skickat tillbaka mina rayban då jag blev missnöjd. En vårjacka ligger nerpackad i en Åhlénspåse som jag kanske tyvärr ska lämna tillbaka då min beslutsångest givit mig ett slutgiltigt beslut. Väntar ju även på min lilla "Quiltade" jacka. För er som inte vet vad det är för nått så är det en liknande ridjacka. Jag hoppas den kommer imorgon. Ska även ta mig in till stan och köpa lite kläder, presenter och troligtvis nya ray ban om jag kan besluta mig om jackan. Ska hinna med lite klippningar i veckan med. Mamma åker utomlands på torsdag lika så min bror, dock inte samma ställe.

Men det var inte det vi skulle prata om i detta inlägg. Valborg närmar sig!!!! Även något som ger mig beslutångest! Konstigt att ajg inte hunnit fårr magsår av all dess ångest jag går och bär på, haha. Förra året så firade med min bästa klass och några därtill i Lund. Ni vet hur gott man hör om Valborg i både Lund och Uppsala. Studentstader båda två och ritkgit bra hålligång. Vad kunde man förvänta sig? Massor med fulla, glada och givmilda studenter. Det va minst sagt det jag fick skåda! Jag kan fortfarande inte- ett år senare sumera mitt valborg som va förra året. Om jag ska sumera det med ett ord får det bli kaos. Om jag får sumera det med en mening så var det mitt livs bästa valborg! Tror det säger en del right? Inte det att man va med massa underbara personer, utan att alla satt med alla, alla bjöd på allt och sig själva framför allt! Musiken, dansen, folket, stämningen, helheten va otrolig! Vädret va i den bästa form, sol, sol och åter sol. Värmen flödade, lika så dans och alkohol. Åh, jag bara får såna flashbacks nu när jag skriver ner alla känslor. Jag lärde känna så många personer på den dagen som jag än idag är mycke närmre än personer jag känt hela mitt liv här hemma, förstår ni då hur nära man kom under tiden efter?

Iår vill jag verkligen ner igen! Jag håller på att kolla upp tåg ner dit och hotell. Försöker samla ihop alla som var med sist plus några därtill som kan fira med oss denna gång. Ett valborg nere i Lund igen skulle göra så mycket fär mig, men framför allt att få umgås med dom bästa igen! Prata minnen, dansa, festa och bara leva för den dagen för att sedan spräcka hela natten lång på en nattklubb för att sedan ta tåget hem dagen efter. Jag måste verkligen få tag på alla och en tågbiljett är prio ett. Försöker få med mig Åsa med och jag tror jag lyckas ganska bra på den fronten. Jag måste verkligen få åka ner och fira Valborg i Skåne, måste, måste, måste!!!!

Bilder från förra årets valborg!


Bara där alla stod och dansa! Sen var det space där folk satt med! Sinnes!!Kommentarer
Postat av: Melinda

Jagvill jagvill jagvill!!!

2012-03-14 @ 01:27:15
URL: http://Http://viadirekt.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0