Vilken hårspray gör vad?

Fick en kommentar av en läsare som ville få tips på bra spray som håller lockarna en hel dag/kväll. För alla vet vi ju att en frisyr oftast inte håller hela kvällen, och det är ju nått man verkligen inte vill ska hända. Så nu tänkte jag tipsa om tre sprayer som har tre olika fuktioner vid olika tillfällen.

Tänk på att en spray är bara en finish! För att "låsa" frisyren som ni vill ha!» Lanza Healing Style - Design f/x
Den här sprayen är den lättaste av dom tre. Den är borstbar och anti-frizz. Den här sprayen ska du använda när du vill att din frisyr inte ska kännas överstylad. Håret är följsamt och känns naturligt även när du använt sprayen. Till vardags skulle jag rekomendera den, ett självklart val!
→ Hårdhet 4/10

» Lanza Healing Style - Dramatic f/x
Den här sprayen är min favorit av dom tre! Sprayen är hård men frisyren känns inte översprayad när man använt den. Till festfrisyren är den perfekt! Din frisyr håller hela kvällen och natten!!! Den känns inte sådär stel som en del sprayer kan bli och den klibbar inte heller vilket är perfekt. Om ni har en mer "fixad" frisyr till vardags är denna perfekt, lika så om ni vill att lockarna ska hålla en hel dag utan att bli "fastsprayade". Förstaklassig fasthet. Vill ni ha mer stadga så upprepar ni bara sprayningen en extra gång på frisyren. Så är det någon av dessa tre jag kan tipsa om så är det denna!!
→ Hårdhet 8/10

» Lanza Healing Style - Ultimate f/x
Den sista sprayen i serien är absolut hårdast! Den ger dig den starkaste hållbarheten man kan tänka sig. Denna ska du inte använda till vardagsfrisyr för den fixerar håret till max! Sprayen är ett perfekt val för ett uppsatt frisyr som behöver hållas på plats, och jag lovar er att den kommer hålla frisyren på plats i timmar! Jag rekomenderar den till en uppsättning- bal, bröllop eller liknande, dock inte till utsläppt hår om det inte är så att den görs tidigt på morgonen och ska hålla hela natten då kan man använda denna för att verkligen fastställa lockarna. Munstycket gör att sprayen fördelas jämn i hela håret och låser frisyren och varar hela dagen!
→ Hårdhet 10/10
Trackback
RSS 2.0