Bikten 0.6

Jag måste lätta på mitt hjärta. Dom senaste veckorna har jag haft massor att göra, vilket jag tycker är jättekul. Jag har en bra kundkrets när det kommer till klippningar osv. Men sen jag kom hem från Grekland för cirka två veckor sen så har jag känt mig som en av dom största hypokondrikerna ever! Och jag är egentligen inte den som klagar i första taget utan biter ihop och håller käften. Jag kan inte sova på nätterna längre då jag känner orokänsla, nervös, stress och illamående ibland. Illamåendet kommer bara helt plötsligt och försvinner efter en minut typ. Ni vet hur de suger till i kinderna och vätskas jättemycke- sådär som det gör innan man måste kräkas? Så blir det, men inte längre än det. Känner mig upp i varv och stressad hela tiden. Känner att jag måste vara tillgänglig för allt och alla hela tiden och pristera till det yttersta hela tiden. Ha god min uttåt och alltid ställa upp- när det gäller allting! Kan det vara ångest, stress? Jag blir tokig- mest för att jag inte kan slappna av och bara vara fem minuter. Och sen att jag kan ligga och sola och sedan helt plötsligt bara få den där fruktansvärda illamåendet direkt gör mig galen! Med allt detta blir jag på så jävla dåligt humör oftast och det drabbar alla andra. Någon som vet hur man kan göra så att man slipper gå och v nervig och stressad?
 
Big love to you ♥
 
 

Kommentarer
Postat av: Maddiie

Ta en liten promenad innan du ska gå och lägga dig så du får varva ner från datorn/teven. Prova att ligga 10-15 min på en spikmatta, du kan lyssna på musik samtidigt. jag känner mig mkt mer avslappnad och lugn efter att jag har legat på den en stund. Avsätt 1-1½ timme i veckan till dig själv då du gör det nu vill. vet inte ifall något utav det här hjälper men det kan alltid vara värt att prova :)

Svar: Det va superbra tips tack så jätte jätte mycket!!! ska verkligen prova att gå en promenad innan ja lägger mig för att varva ner. det är nog det som är mitt största problem. att jag aldrig varvar ner. ligger och tänker på för mycke saker innana jag ska sova. <3
emma andersson

2012-06-21 @ 13:35:30
URL: http://maddiie.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0