Tangle Teezer - ett måste för alla!

 
Nu ska jag tipsa om min allra favorita borste- om man nu kan kalla det borste, som har varit min bästa vän i 3år! Skulle nog kalla det mer eller mindre ett mirakel. Tangel teezer är en borste som verkligen är ett underverk! Det värsta är att när min kompis skulle ha en så frågade vi i typ 15 butiker och ingen visste va en tangle teezer va! Jag skojar inte. Det va skrämande och jag blev lite smått förbannad!  Men nu- nu ska ni få veta vad den går för! Alla som inte har denna borde köpa en direkt!
 
Tangel teezer är en borste som får varenda tova att försvinna utan smärta, utan att man sliter och skadar håret. Dess "taggar" ger vike om det skulle bli för mycke press på håret men samtidigt reder det ut tovan. Den här borsten reder alltså ut håret utan att skada det. Inga bruta hårstrån.
 
För den som är håröm är tangle teezer det bästa du kan köpa! Du kan borsta hur hårt du vill men det kommer inte göra ont. Jag lovar dig! Jag har provat denna på nästa alla mina kunder som är hårömma och dom sitter helt stilla i stolen och rör inte en min. Så är du håröm måste du köpa denna! Jag lovar dig att du inte kommer bli besviken. Den hänger med mig över allt! Skulle jag få välja en borste så blir det tangle teezer. Perfekt att platta håret med, föna och borsta.
 
Har du extensions är är denna borste det du behöver för att få bästa vården för ditt löshår. Som sagt bryter den inte av några hårstrån utan anpassar sig för tovor och trassel samtidigt som den reder ut! En svinborste ligger verkligen i lä om man jämnför svinborsten mot en tangle teezer.
 
Har du inte en tangle teezer borde du införskaffa dig en redan idag! Den finns att köpa mestadels på internet om inte hos din frisör. 149 kronor kostar dom flesta.

Kommentarer
Postat av: Petra

Hej! Har kollat runt lite på din blogg och du verkar väldigt duktig.. Därför vill jag passa på att fråga hur mkt du tar för en extension? Och visst finns du i katrineholm? :) Du får jättegärna svara på min hotmail: pusselbit93@hotmail.com.
Tack!

//Petra

Svar: skrev på face till dig :)
emma andersson - Frisörblogg & Hårblogg

2012-10-26 @ 15:39:23
Postat av: Thina

Köpte denna till min 6åriga dotter (som tyvärr ärvt mitt anlag för tjockt hår) och som hatar att borsta då hon är extremt håröm. Idag borstar hon själv sitt hår och inga tovor är ett problem :)

En fråga. Hur lätt/svårt är det att få tid hos dig? Kontakta mig gärna :)
Thina_bjork@hotmail.com

Svar: Det är väldigt olika men nu är väntetiden fram till juli månad :(
emma andersson - Frisörblogg & Hårblogg

2015-05-27 @ 22:32:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0