Rapunzel of sweden


(klicka på bilden för att komma till hemsidan)
 
Som många av er vet så köper jag allt löshår för tillfället hos Rapunzel. Deras hår är jättebra och kan rekomendera dom. Dom har allt från nailhair, träns, clips och tejp. Allt du kan tänka dig. Indiskt hår, europeiskt och även delux hår. Nästa gång jag beställer tänkte jag själv testa europeiskt hår och kolla hur skillnanden är då jag själv har väldigt tunna hårstrån.
 
Jag har fått i uppgift av Rapunzel att göra en uppsättning med ett av deras smycken och sedan kunna dela med mig av det till er och på deras facebook page vilket jag tycker ska bli superkul! Nu gäller det att bara hitta en superbra hårmodell, och jag vet precis vem jag ska fråga..

Kommentarer
Postat av: Linda

Hej! Tänkte bara fråga dig om du vet hur bra Nailhair extension kit är som säljs av Rapunzel? Har du hört något om det? Jag har haft löshår i ganska många år nu och då jag är student blir det lite för dyrt i längden så har funderingar på att köpa deras startkit så min snälla mamma kan sätta i mitt löshår hemma, men är osäker på hur bra det fungerar. Vore oändligt tacksam för svar! :)

Svar: hej Linda :Dderas kit kan jag rekommendera absolut :D vet hon hur man sätter keratin så ni inte gör bara som ni tror? dock får man med en skiva som visar hur man gör men jag rekommederar platta fästen ist för runda men kör runda om det känns säkrare :)
emma andersson

2012-07-24 @ 17:02:18
Postat av: Linda

Hej! Tack så jättemycket för ditt svar, det låter betryggande :) Hon har inte satt i löshår tidigare men jag eftersom jag har sett det göras många gånger tror jag mig ha hyfsad koll på hur det ska sättas i, mtp avstånd från hårbotten och tjocklek på varje slinga osv. Tänkte även att vi inte skulle göra en hel förlängning på en gång utan fylla på det gradvis så att jag kan se hur det går.
En till fråga bara (hoppas det är okej!), du nämner att det är bättre med platta fästen. Det är sådana jag haft tidigare, har ingen erfarenhet av Nailhair-fästen, men Rapunzel säljer väl inte löshår med platta fästen? Har bara hittat Nailhair-extensions på deras sida.
Ha det gott!
Linda

Svar: okej de där fixar ni supebra tror jag :D asså kertinet som sitter på varje slinga (innan du värmer det) ser lika dant ut på vilken slinga du än köper, var stans. Det jag menar med platta fästen är när du värmt upp dom så gör man dom inte runda utan platta med en annan tång. men de går att göra runda med, det gör dom på rapunzel och det är så deras video visar. men jag tycker inte att det blir bra dels för att de sliter sen sätter jag slingorna tätare, men gör som ni känner er säkra på :D
emma andersson

2012-07-25 @ 13:01:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0