Paradflätan


Kommentarer
Postat av: Sanna

Hej! Tänkte först skriva att du har en grym blogg och att du är super fin!
Jag är naturligt ljus blond och var det fram till hösten 2012 då jag ville testa något nytt och la i en mörkbrun mousse färg, sedan fortsatte jag så till mars i år. Men jag har nu kommit fram till att jag trivs bäst i min naturliga hårfärg blond. Så jag gick till frisören och la i ljusare slingor. Men jag tänkte fråga dig om det finns något sätt att få håret ljusare snabbt. Kram

Svar: deet man kan glra e att lägga jätte jätte jätte tunna slingor och jätte täta foliepaket så man har massa foliepaket i håret då kommer du bli jätteljus. m ånga frisörer tar ofta mellansläpp eller snålar med foliepaket och då ljusaras inte tillräckligt mycke upp.
emma andersson - Frisörblogg & Hårblogg

2013-06-18 @ 00:55:34
URL: http://sannasofias.blogg.se
Postat av: Josephine

Hej! Har en fråga till dig ang att gå från svart/röd hårig till honungsblond.
Har färgat mitt hår vääldigt mkt så det är slitet, har haft rött hår på senare tid, men tröttnade och färgade det svart, och de har jag nu. Men har tröttnat på o va svarthårig, vill ljusa upp det till en fin blond färg, men vet inte hur ja ska gå tillväga, vill bli blond snabbt oxå, vet ju sen tidigare att det sliter grymt mkt o gå från mörk till ljus, och ja är rädd för att håret ska gå av då det har gjort det tidigare, har löshår dagligen, mitt hår är typ till axlarna nu.
Har varit till frisören men dom vill ju självklart inte röra mitt hår:p så jag får göra det själv, så jag tänkte om du har nå bra tips till mig, såg ett inlägg där en rödhårig tjej blivit blond så vil jag med ha!:( tacksam för svar!
Mvh

Svar: hej josephinejag förstår paniken hos frisörerna som inte vågar ta sig an ditt hår. jag tycker verkligen du ska vara jätte försiktig när du vill bli ljusare om håret en gång har gått av. jag tycker verligen inte du ska göra nått hemma. det kan gå av igen :(
emma andersson - Frisörblogg & Hårblogg

2013-06-18 @ 16:08:42
Postat av: Läckage

bra vibrationer blogg :)

2013-06-19 @ 08:00:32
URL: http://www.lacksokning.com/lackage/
Postat av: Amanda - vardag,foto,inspo,inredning,tips,träning,outfits,vlogg

fint :D

2013-06-24 @ 21:24:24
URL: http://mandacecilia.blogg.se
Postat av: Julia Abrahamsson

Hejsan! Jag har brunt hår med ombre, vill gå till blont. Som på bilden i detta inlägget. Hur gör man det på bästa vis och hur lång tid tar det? Tar det en dag hos frisören och sen är det klart eller tar det några månader? Vill verkligen ha det nu nu nu nu nu.. Jag har färgat mitt hår extremt mycket och är ganska rädd om det..

Svara på min blogg, jag kan inte se om du svarar i ett inlägg på din blogg :) Tack för svar på förhand.

Svar: Hej. Det hon har är ju en ombre. En ljus ombre. Om du själv har en ombre har du bara göra den ljusare :) det gör man lättast hos frisör- hemma blir de oftast inte bra :(

Va försiktig så ditt hår inte blir allt för slitet om du har färgat det mycket innan. Om det har gått av innan skulle jag vara extremt försiktig.
emma andersson - Frisörblogg & Hårblogg

2014-02-15 @ 20:11:13
URL: http://www.nattstad.se/juliaabrahamsson

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0