Vårväder!

Jag har ny energi! Solen skiner dagligen och man bli superglad! Mitt hår har börjat växa till sig och blivit ganska bra faktist och mina ögonbryn är så fina nu för tiden! Kanske för att jag själv mår bra? Ska nog unna mig ett par Ray Ban solglasögon, impulsiv som jag är. Vill inte ha stövlarna längre.

Idag ska jag hjälpa Åsa att städa hennes lägenhet men innan det ska jag va med mina soulmates Sara och Emelie. Vi ska fika lite och ta igen missad tid. Prata och bara ha det så mysigt i det fina vädret. Jag ska klippa, färga bryn och fransar på Sara och hennes mamma. Det ska bli superkul. Och idag ska dom bli sådär riktigt top of the line fina. Hoppas jag får till dom bra idag. Ska nog försöka få ta mig an Åsas regnskog till bryn med.

Ikväll är det Svenska Björnstammen men jag vet inte, ganska överskattade tror jag. Småkillar som gjort en hit som man kommer känna igen och såklart deras nya singel som faktist levererar riktigt bra. Vi får se. Verro frågade om vi skulle gå och jag känner mig någelunda sugen faktist!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0