Min egna examensfest lördag 4/2

I lördags var det dags att fira min examen. Det gjordes med dom finaste och mest underbara vännerna nere i Malmö. Det har gått tre dagar och jag har redan börjat kolla tågbiljetter ner för att hälsa på dom igen.

Men om vi ska prata om lördagen i ära så kan jag börja att säga såhär- på våran avslutningsfest i skolan och sedan min egna fest i lördags är nog dom mest toppade festerna jag haft.... någonsin!!!! Inget kommer toppa det. Nu när jag tänker på va denna håla har att erbjuda, krogar öppet till 02 med massa smått, njjaaaa..

Iallafall så började kvällen med att Marre kom över till mig. Jag fixar hennes hår och smink så hon blir finasre än finast.  Jag hade bokat bord på Friday's kl. 18.00. Och alla ni som känner mig vet också att jag är världens (jag skojar inte när jag skriver väldens) tidoptimist! Det finns liksom inte, även om jag gör mig iodning 5 timmar innan. Iallafall var det inte mitt fel denna gång att vi blev 30 min sena. Men vi dök upp efter lite om och men- en förlorad vante lyckades vi med på vägen. Mötte upp Melinda på vägen också som hade väntat stackaren.

Hedwig, Gigi och Milly va redan där så vi beställde ganska fort något att dricka. Fick massa fina paket av alla söta flickor samtidigt ♥ Beställde in mat och hade supermysigt. Sedan kom ett gäng as läckra boys och satte sig vid bordet bakom. Tror nog att hälften av oss flickor fick mer eller mindre lätt panik och inte kunde koncentrera oss vid ätandet. Men utsikten sög ju inte direkt!

Efter det tog vi taxi hem till mig där vi började förfesta. Fler folk droppade in och det gick ganska segt för alla tror jag med drickandet men det hindrade oss inte från att ja jättekul. Stephanie i klassen skrev upp mig på listan till Happy bar där ingen av oss varit innan så vid 02 drog v vidare dit. Första intrycket va väl att det va sådär men sedan efter man kommit in i det så måste jag ge det stor credd!! Gillar stället så sjukt mycket! Dels för folket men framförallt för musiken! Musiken va top of the line! Vilken klubb kär liksom fortfarande Snoop dog - episode remix? Aldrig hört den på nån klubb förutom Happy bar! Det gjorde min natt.

Hedwig och jag drinkade massor från baren och jag fick massa rabatt för att jag firade så jag va mer än lyckligast i världen. Dansade konstant i två timmar med dom bästa sedan drog vi vidare till donken för att fyllekäka och avslutningsvis tog jag en taxi hem och la mig!

Jag måste bara få tacka för världens bäsa avslut på malmöresan jag haft i ett års tid. Den 3 mars kär vi lika hårt igen om inte ännu hårdare! Då är jag back on track!Kommentarer
Postat av: Ida svarar

det kan du göra i vilket program som helst. Om jag gör det på min egna dator använder jag mig utav photoshop och ändrar konstrasten på bilden :) Annars gör jag samma sak i programmet piknik som man bara kan söka efter på google, behövs inte laddas hem eller något :)

2012-02-08 @ 10:11:15
URL: http://idacarolinah.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0