Läsarfråga

• Snälla ge mig ett tips på en bra borste mot elektriskt hår!

Jag ska försöka hjälpa dig så gott jag kan. För det första vet jag inte hur ditt hår brukar vara med ett elektriskt hår beror på många olika faktorer. En av dom största är vinterkylan! När det blir kallare ute så blir håret känsligare och kan bli lätt elektriskt. Har inte direkt nån borste som skulle kunna rädda ditt problem men jag kan ge dig lite tips om vad du kan prova för att undvika elektriskt hår..

En del personer brukar kunna använda på tok för mycke schampoo när dom duschar. Köp ett antistat från Wella och prova. Se till att ta rikligt med schampo sedan så avslutar du med ett balsam. Ett balsam gör så att hårstrået sluter sig, med andra ord blir mindre elektriskt. Så balsamet är en bra lösning. Avsluta alltid med balsam! Känns det fortfarande som att det är elektriskt så ha en bra leave-in balsam eller ett antifrizz leave-in.

→ Kamma alltid igenom håret innan du ska duscha och se till att inte kamma det när det är vått.

→ Om jag ska rekommendera en borste så måste jag säga en bra svinborste. En äkta svinborste! Nu snackar vi inte nån budget på ica utan unna dig en bra på Kicks eller liknande. Den bryter inte av hårstråna och är skonsam. En borste med plasttaggar gör håret elektriskt.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0